Prada Beauty objavila je kako će glumica, aktivistica i UN-ova ambasadorica dobre volje za žene Emma Watson predvoditi kampanju za novi ženski miris ove kuće koji je upravo predstavljen diljem svijeta

emma watson prada

U svojoj prvoj suradnji s brendom Prada, glumica Emma Watson ne samo da je zaštitno lice novoga mirisa, nego će debitirati i kao redateljica kratkog reklamnog filma za miris, dok će fotografkinja Harley Weir snimiti fotografije za kampanju za tisak. Iz Prade su izjavili kako je Emma, kao žena neosporive inteligencije, dinamične elegancije i višedimenzionalne autentičnosti pravo utjelovljenje originalnog i inovativnog ženskog mirisa ovoga brenda. 

"Emma Watson ispisuje nova pravila ženstvenosti, popraćena neprekidnom evolucijom zbog koje je drugačija svakog dana, ali uvijek vjerna sama sebi. Ona je duboko povezana s društveno angažiranom generacijom koja zagovara promjene i osnaživanje, žena koju je nemoguće smjestiti unutar okvira te svoj utjecaj upotrebljava kako bi nadahnula i potaknula osobe neovisno o njihovoj dobi ili spolu. Drugim riječima, Emma je utjelovljenje inovativnog i uključivog duha novog ženskog mirisa Prada", poručili su iz ove kozmetičke kuće. 

U povodu ove suradnje, Emma Watson je izjavila: "Prada oduvijek nadilazi tradicionalne modele i arhetipove ideala ljepote te je brend prepoznatljiv po slici ženstvenosti koja propitkuje društvene konvencije. Zadovoljstvo mi je što mogu sudjelovati u stvaranju kampanje i predstavljati miris osmišljen na temelju filozofije slobode i inicijativa održivosti, sve to na zaista iskren i značajan način."

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.