Nova Naked Ultraviolet paleta nudi ponešto za svakoga, od nježnih breskvastih i svijetlih lavanda tonova do senzualnih ljubičastih boja koje su uvijek u trendu. A kako bi pogled bio besprijekoran, stiže je još jedno pojačanje – Lash Freak maskara! Njezina inovativna, asimetrična četkica cijelu priču podiže na višu razinu jer možete povećati volumen, naglasiti i podignuti trepavice odjednom

urban decay make up

Nježna ružičasta postaje prošlost, a ljubičasta nova vodeća nijansa. Upoznajte paletu sjenila Naked Ultraviolet, spoj 12 vrlo zasićenih neutralnih nijansi ljubičaste kao savršen dodatak bilo kojem izgledu očiju. S novom paletom, Urban Decay odaje počast svojoj prepoznatljivoj boji i onome za što se zalaže – svemu što nije uobičajeno. Vrijeme je za promjene i rapsodiju ljubičaste.

urban decay make up

Nevjerojatna kombinacija metalik boja, mat boja i šljokica u paleti Naked Ultraviolet nudi ponešto za svakoga i u svakoj prilici. Isprobajte nijansu Mind Slip (savršena mat boja breskve) zajedno s nijansom V.R. (sjajna borovnica s iridescentnim šljokicama) da biste postigli zagasiti izgled očiju ili odaberite nijansu Warning (ljubičasta s izrazito naglašenim pigmentom) i nanesite je preko cijelog kapka. Za postizanje potpuno neočekivanog izgleda, napravite ultimativnu kombinaciju nijanse Euphoric i nijanse Purple Dust.

urban decay make up

Ujednačavanje izgleda nikad nije bilo lakše s obzirom na to da paleta sjenila Naked Ultraviolet također dolazi s veganskim dvostranim kistom koji nije testiran na životinjama. Paleta Naked Ultraviolet ne slavi samo povijest i ljubav prema ljubičastoj boji prepoznatljivoj za Urban Decay, već i sve nijanse od nježnih šljokica boje breskve do senzualnih tamnih ljubičastih boja koje su toliko različite, a uvijek u trendu.

urban decay make up

Maskara samo za najodvažnije

Dugačke trepavice s najviše volumena do sada su veliko finale make up priče. Predstavljamo vam Lash Freak, novu maskaru koja pruža nevjerojatnih 23,6 puta više volumena i 40% više vidljive duljine. Ne samo da vam Lash Freak maskara pruža najviše volumena do sada, već njezina dugotrajna formula traje i do 20 sati. Spremna je za gotovo sve izazove s kojima se svakodnevno suočavate jer se neće mrviti ni razmazivati čak i ako se oznojite. Lash Freak stvara jasan volumen i duljinu, a trepavice su istovremeno dugotrajno uvijene.

urban decay make up

Dizajn inovativne četkice cijelu priču diže na višu razinu, stoga možete povećati volumen, naglasiti i podignuti trepavice odjednom. Asimetrična strana četkice na svaku trepavicu nanosi maksimalnu količinu maskare za postizanje trenutnog volumena. Upotrijebite vrh četkice za naglašavanje svake pojedine trepavice. Zatim okrenite četkicu na drugu, zaobljenu stranu i prislonite je ispod trepavica za dodatno podizanje. Uživajte u najodvažnijim i najvećim trepavicama do sada.

urban decay make up

Cijene:
Paleta sjenila Naked Ultraviolet; 400 kn
Maskara Lash Freak; 185 kn

Proizvodi su dostupni u Müller parfumerijama (Trg Josipa bana Jelačića, Arena Centar, Joker Split, Supernova Zadar, Rijeka Korzo), a na douglas.hr web shop stižu sredinom srpnja. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.