Predstavljamo Volupté Liquid Colour Balm, novi tekući balzam za usne koji istovremeno osigurava dugotrajnu njegu i ljepotu zahvaljujući prekrasnim bojama. Kombinacija zaigranosti i nezaboravnog osjetilnog iskustva u jednom

ysl volupte liquid balm

Novi tekući balzam osigurava postojanu boju i pruža dugotrajnu njegu njezinim prirodno punim usnama. Ocrtavajući oblik usana, otkriva žudnju koja se krije iza njezinog poljupca te oduzima dah prodornim i zaigranim pogledom.

S novom formulom, Volupté Liquid Colour Balm donosi revoluciju u koncept dugotrajne njege i postojane boje u jednom.
Kod većine je hidratantnih formula za njegu usana teško postići intenzivne i postojane boje. Zahvaljujući novoj formuli, kultni sastojci kreiraju vodenast i hidratantan osjećaj na usnama za maksimalan osjetilni užitak. Nevjerojatan osjećaj ugode prati i visoka učinkovitost aktivnih sastojaka koji usnama osiguravaju dugotrajnu hidrataciju i njegu, u kombinaciji s intenzivnim, impresivnim i neodoljivim bojama.

ysl volupte liquid balm

Balzam dolazi u profinjenoj srebrnoj tubi čiji središnji dio ukrašava kultni Cassandreov logotip. Zahvaljujući providnom prozorčiću u obliku usana pri dnu tube, s lakoćom ćete odabrati omiljenu boju. Osvježavajuće, rosom okupane nijanse nanose se aplikatorom u obliku usana.

Volupté Night Rehab Lip Mask prvi je noćni makeup YSL Beautéa za zdrav i prekrasan izgled usana svakog jutra. Netom prije odlaska na spavanje nanesite sloj maske i… utonite u san. Ujutro će vaše usne izgledati prekrasno i osvježeno, spremne za prvi jutarnji poljubac. Masku krase jednako učinkovita hidratantna i njegujuća svojstva kao i tekući balzam Volupté, no intenzivne su boje zamijenjene providnom, neutralnom nijansom zahvaljujući kojoj usne i tijekom noći izgledaju predivno. Kokosova voda prirodan je sastojak hidratantnih svojstava koji osvježava usne i čini ih mekima, dok ekstrakt nara obiluje antioksidantima koji osnažuju njihovu zaštitu.

ysl volupte liquid balm

Cijena: 267 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.