S BB kremom iz Garniera, njega kože postaje učinkovitija, praktična i jednostavna. Žene imaju nekoliko posebnih potreba kada je u pitanju lice: žele hidratizirati, ujednačiti i posvijetliti ten, prekriti nepravilnosti, smanjiti vidljivost podočnjaka i bora. Do sada su za to morale koristiti nekoliko različitih proizvoda, a od sada im je na raspolaganju BB - Blemish Balm

garnier bb

U samo jednom potezu, Miracle Skin 5u1 dnevna BB krema odmah zaglađuje mikropovršinu kože i donosi efekt glatke kože. Jednostavna je za korištenje i pravi je užitak nanositi je. Njena bogata tekstura za prekrivanje, nemasna, nježna na dodir, jednostavno se nanosi uz očaravajući efekt ujednačenog tena. Jedinstvena tekstura BB kreme omogućuje koži da diše. Njena blaga, osvježavajuća formula nudi jedinstveno i diskretno prekrivanje bez ostavljanja tragova uz postojani efekt blistavog tena.

Iza inicijala BB krije se naziv Blemish Balm, balzam za ublažavanje nepravilnosti na koži, koji izvorno koriste dermatolozi u Njemačkoj i koji ima iznimna svojstva umirivanja i zaglađivanja kože nakon tretmana poput kemijskog pilinga lica. Nakon što je uvezena u Koreju, BB krema izazvala je veliku pozornost i privukla brojne glumice koje su je počele koristiti i brzo otkrile njenu novu tajnu ljepote. U azijskim zemljama gdje žene u prosjeku koriste sedam različitih proizvoda, BB krema postigla je izniman uspjeh. Jedan proizvod koji u jednom koraku tretira, štiti i ujednačuje ten te donosi odmah vidljive i postojane rezultate. Inspirirana BB kremama popularnim u Aziji, Garnier je lansirao svoju prvu formulu BB kreme, posebno razvijenu za bijelu kožu i dostupnu svima.

BB krema sadrži kombinaciju hijaluronske kiseline u mikrosferama lipidure i glicerina, zatim vitamin C, mineralne pigmente i zaštitni faktor SPF 15.

Cijena: 57,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.