Vaše usne će ga obožavati jer, s 15 zadivljujućih nijansi, Avon Hydramatic Shine ruž donosi glamurozan sjaj i revolucionarnu hidrataciju zahvaljujući hijaluronskoj jezgri. Ali, ove godine učinite više od isticanja ljepote. Od prodaje seta Hydramatic Shine ruža i kozmetičke torbice, 100% neto prihoda bit će donirano Avonovom fondu za borbu protiv nasilja nad ženama. Podržite žene na Dan žena!

avon hydramatic shine ruz za usne

Žene nose ruž na usnama, koliko znamo, bar od 3500. godine nove ere, kada je kraljica drevnog Sumera koristila bijelo olovo i smrvljeno crveno kamenje kako bi obojila svoje usne. Muškarci i žene Egipta koristili su ruž kao statusni simbol. Žene u staroj Grčkoj često su nosile crveni karmin, a u srednjem vijeku kada je Crkva kritizirala upotrebu ruža trendseterice poput kraljice Elizabete ni tada nisu odustajale od njega. 

Žene, a očigledno i muškarci, tijekom povijesti nosili su ruž za usne jer su shvatili da ništa ne skreće bolje pažnju na usne nego ruž, a pune usne podsvjesno su povezivane s plodnošću i ljepotom.  Usne se smatraju senzualnim djelom tijela i njihovo isticanje instant će nas učiniti privlačnijim. 

avon hydramatic shine ruz za usne

Ako pitate žene zašto ga nose, reći će vam - kako bi se bolje osjećale u vezi sa svojim izgledom, ali i zato što uživaju u mogućnosti izraziti svoj jedinstveni umjetnički stil. Boje i sastojci su se mijenjali tijekom vjekova, ali svrha nošenja ruža ostaje ista: izražavanje unutrašnje ljepote vanjskim ja.  

Avon je lansirao novi Hydramatic Shine ruž. Eto nove prilike da uživate kreirajući vlastiti stil! Novih 15 nijansi, glamurozan sjaj i revolucionarna hidrirajuća hijaluronska jezgra dat će vašim usnama sjaj i neophodnu njegu. I još nešto važno. Sjajne usne modni su detalj koji je savršen za svaku priliku, bilo da volite potpunu ekstravagantnost ili minimalni, ali upečatljiv make up. 

avon hydramatic shine ruz za usne

Simbolično, za Dan žena,  ružem možeš pružiti i podršku borbi protiv nasilja nad ženama! Kako? Od prodaje posebnog seta, ruž Hydramatic plus kozmetička torbica za borbu protiv nasilja nad ženama, 100% neto prihoda ide u Avonov fond za borbu protiv nasilja nad ženama. Cijena seta je 18,50 €.

Potraži novi Hydramatic Shine ruž u Avonovom katalogu po cijeni od 5,49 €.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.