Odlični bronzeri, svilenkasti ruževi, intenzivni lakovi za nokte - L'Oreal Paris ima sve što vam treba za dinamiziranje beauty looka za vruće dane. Provjerite novitete i odaberite svoje favorite!

laetitia casta

Sun Radiance Trio je jedinstveni bronzer za trostruko blistavi rezultat. Izaberite nijansu koja će naglasiti vaše očne kapke, oblikovati jagodice, obasjati vaš dekolte ili ih pomiješajte za blistav brončani ten. Proizvod je dostupan u 2 varijacije: za plavuše i brinete. Cijena: oko 109,90 kn.

milla jovovich 

Color Riche lakovi za nokte - zahvaljujući novoj ekspertizi laboratorija L'Oreal i novoj dizajnerici boja Orrei Light, kreirane su boje bez granica. Sedefe, pigmente i optičke efekte L'Oréalovi eksperti spajaju kako bi kreirali tisuće različitih nijansi. Pomoću kolorimetra mjere koncentraciju boje u svakom pojedinom laku kako bi postigli savršenu nijansu. Formula Color Riche laka za nokte sadrži polimere koji stvaraju sloj koji daje sjaj i kristalni akril kako bi se dobila čistoća boje. Pigmenti su raspršeni u ultra fine čestice za jedinstven intenzitet boje. Različiti sastojci u formulama nalaze se u bazi tekućeg gela, tako da lak lagano klizi po površini nokta tijekom nanošenja i osigurava savršen, jednoličan rezultat. Color Riche lak za nokte dolazi u 26 nijansi podijeljenih u 3 kolekcije: Essential, Shocking i Fatal. Cijena: oko 35,90 kn.

rouge caresse 

Rouge Caresse - disperzija pigmenata i sedefa u mješavini blistavog disperzirajućeg ulja daje suptilan sjaj. Pigmenti su tako dobro raspršeni da čak i s tankim nanosom na usnama, boja u potpunosti dolazi do izražaja. Kombinacija bogatih polimera i maslaca jojobe stvaraju iznimno mekanu i senzualnu teksturu. Usne su zaštićene i hidratizirane do 6 sati. Dolazi u 12 suvremenih, luksuznih i  vedrih nijansi u rasponu od svijetlih i mliječnih pastelnih do ružičastih, bež i narančastih, koje su moderne i lake za nositi, pomalo nestašne ili savršeno profinjene. Cijena: oko 84,90 kn.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.