Illamasqua kolekciju I'm the One obilježavaju senzualne i nosive, crvene note. Poruka koju kolekcija šalje je: "Budi sama svoja najveća obožavateljica, zaljubi se u sebe, voli vlastitu individualnost!"

illamasqua valentinovo 2014, i'm the one

U kolekciji se nalazi dugotrajni ruž za usne Maneater, lak za nokte Throb, precizna olovka za usne Feisty, i sjajilo za usne Touch.

Ruž za usne u nijansi Maneater zahvaljujući vitaminu E njeguje usne, a crvena nijansa privlači poglede. Cijena mu je 160 kn. Intenzivno sjajilo za usne Touch dugotrajno je i visoko pigmentirano sjajilo, a cijena mu je 145 kune. Olovka za usne Feisty (140 kn) kremasta je olovka u intenzivnoj nijansi purpurno-crvene boje koja usnama daje definiciju. Nagrađivani, vrlo pigmentirani i iznimno dugotrajan lak za nokte u nijansi Throb je strastvene crvene boje za sve koji znaju kako ostaviti trag ljubavi, a cijena mu je 135 kuna.

illamasqua valentinovo 2014, i'm the one

Illamasqua Valentinovo kolekciju 2014 potražite u Illamasqua Institutu, Petrićeva 3 (ZG) te u Müller poslovnicama u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.