Kada snage udruže talijanski parfumeri i proizvođači ouda iz Jakarte, nastane pravo malo umjetničko djelo. Niche kolekcija Desert Day je svojevrsna interpretacija vremena u pustinji, Klem Garden odaje počast godišnjim dobima i užicima arapskog svijeta, a nova kolekcija, koja je upravo predstavljena, inspirirana je slikanjem, cestovnom umjetnošću i umjetničkim razmišljanjem

 

house of the oud

The House of Oud je naziv brenda, potpis stila, ali prije svega priča o prijateljstvu između talijanskog parfumera i proizvođača Ouda iz Jakarte, dvoje ljudi koje dijele strast prema umjetnosti, mirisima i putovanjima. S fokusom na estetska, kulturna i olfaktorna istraživanja, svoj put i rad doživjeli su kao priliku da otkriju najfinije sirove materijale te neočekivane i iznenađujuće note.

the house of oud

Kolekcija Desert Day je svojevrsna interpretacije vremena u pustinji, 24-satna mirisna i estetska priča najneuhvatljivijeg mjesta na svijetu, ispričana kroz najdragocjenije detalje. Prolaskom kroz pet mirisa koji predstavljaju sunce, zemlju, dah života i vjetar, The House of Oud dočarava ljepotu divlje zemlje, čaroliju pustinjskih prostora i emocija kroz novi jezik neprocjenjivih detalja.

the house of oud

Klem Garden kolekcija otvara vrata bezvremenskom vrtu. Ovom kolekcijom, koja sadrži pet mirisa, The House of Oud odaje počast godišnjim dobima i užicima arapskog svijeta. Ovdje se kreativnost oslanja na čudo prirode i nadilazi granice znanja, kako bi stvorila jedinstvene vizualne i mirisne senzacije. Čak ni kamenja više nisu puke stijene. Oni su platna na kojem oslikavate boje cvijeća i rekreirate esenciju ploda. Uz oštru granicu neba, san se miješa sa stvarnošću i stvara novi okvir. Boje i mirisi izgedaju kao da govore, opisuju ljepotu života bolje od riječi.

the house of oud

Nova kolekcija The House of Oud, koju je u Martimexu na Trgu bana Jelačića ekskluzivno predstavila Julia Mospanova, pršti životom i bojama, inspirirana je slikanjem, cestovnom umjetnošću i umjetničkim razmišljanjem. Kreatori mirisa Maurizio Cerizza i Cristian Calabro uhvatili su u bočice tri trenutka: Just before – netom prije, Right Now – upravo sada i From Now on – od sada pa nadalje. Te tri kompozicije sadržavaju tri čarobna trenutka čovjekovog života i izražavaju ih na način koji prelazi riječi i kulture, koristeći jedinstveni jezik: emociju parfema

Cijene:

• Klem Garden - Dates Delight, Grape Pearls, Cypress Shade, Almond Harmony, Empathy; edp 75ml, 1410 kn

• Desert Day - Breath of the Infinite, Wind Heat, Golden Powder, Blessing Silence, Wonderly; edp 75ml, 1410 kn

• THoO - Just Before, The Time, Live in Colours; edp 75ml, 1410 kn

Niche kolekcije The House of Oud mirisa dostupne su u parfumeriji Martimex na Trgu bana Jelačića.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.