Ideja kako proslaviti Dan zaljubljenih nikada dosta, a svaka ideja je dobro došla. Lush predlaže zabavnu, veselu, opuštajuću kupku, za koju nikada ne znate kamo će vas odvesti...

lush valentinovo

Čokolade i čestitke mogu biti generičke, zato se ove godine Lush pobrinuo da na potpuno drugačiji način kažete: "Volim te!". Inače poznat po svojim kontraverznim kampanjama i dvosmislenim proizvodima, Lushova nova kolekcija za kupanje i njegu tijela u povodu Dana zaljubljenih inspirirana je sugestivnim emotikonima.

lush valentinovo

Peachy bomba u obliku bucmaste breskvice oslobađa rafale sočnoga grejpa, svježeg soka breskve i slatke davane, kao i ružičastih vrtloga dok se otapa u kadi.

lush valentinovo

Aubergine bomba za kupanje u obliku patlidžana ispunjava vašu kadu aromama voćnog bergamota, drvenaste lisca cubebe uz zelenu i plavu pjenu.

lush valentinovo

Ako vam još uvijek nije dovoljno zločestih asocijacija kroz voće i povrće, poklonite masažu The Big Banana masažnom pločicom koju je potrebno utrljati u kožu kako bi se oslobodili hidratantni Fair Trade kakao i shea maslac, a začinska ulja klinčića i brazilske naranče obećavaju vam "stimulaciju i pomlađivanje".

Svi proizvodi dostupni su u trgovinama ili putem web shopa: www.lush.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.