Za sve vas koji imate problema s nečistoćom lica ili viškom sebuma, donosimo dobru vijest - dubinsko čišćenje postalo je još dublje uz tzv. Solutions Vibes, uređaj za čišćenje lica na baterije sa zamjenjivim blazinicama, koji čisti kožu 5 puta temeljitije

avon solutions vibes

Zahvaljujući nježnim vibracijama, Solutions Vibes set za čišćenje lica iz Avona, djeluje kao masažer i piling u jednom: uklanja mrtve stanice kože, stimulira mikrocirkulaciju i otvara pore kako bi sastojci koji čiste mogli dublje prodrijeti. Set sadrži uređaj za čišćenje lica i 14 blazinica, a iznimno je jednostavan za uporabu. Potrebno je blazinicu pričvrstiti na središte glave uređaja te je pritisnuti kako bi se pričvrstila. Uređaj potom staviti pod mlaz tople vode, uključiti ga, prisloniti blazinicu uz kožu te nježnim masirajućim pokretima očistiti lice. Nakon isključivanja uređaja treba samo ukloniti blazinicu.

Rezultat je osvježena, revitalizirana i dubinski očišćena koža, dok su sitne bore manje vidljive. Za optimalne rezultate set treba koristiti tri puta tjedno.

Solutions Vibes set za čišćenje lica dostupan je putem Avonovog kataloga, a dar uz kupnju seta je dodatno punjenje koje sadrži 14 blazinica.

Cijena: 85,00 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.