Novi Chanelov miris Coco Noir kombinacija je grejpfruta i bergamota, dok njegovo srce odiše esencijom ruže, jasmina, narcisa, a u bazi se nalaze vanilija, bijeli mošus i sandalovina. Coco Chanel je ključem prave elegancije smatrala jednostavnost, a upravo je takav i ovaj parfem: jednostavan, a ujedno zavodljiv i senzualan

chanel, coco noir

Chanel je za novu sezonu ljepote pripremio čudesan proizvod - novi miris mističnog naziva Coco Noir, koji još jednom, kao i svaki Chanelov proizvod, savršeno utjelovljava duh Coco Chanel i njene tri velike ljubavi - crnu (ne)boju, neuobičajen miris i venecijanski sjaj. 

U miris su pretočeni najvažniji trenutci života ove modne ikone, a upravo su oni bili inspiracija Jacquesu Polgeu za izradu Coco Noira: "Pri kreiranju novog parfema Coco Noir u mislima mi je bila sama Coco." Polge je ovome parfemu htio dati dašak prošlosti, dašak Orijenta i Venecije.

Miris ima iznimno zanimljivu kombinaciju gornjih, srednjih i donjih nota - na vrhu je kombinacija grejpfruta i bergamota, srce odiše esencijom ruže, jasmina, narcisa, dok se u bazi nalaze vanilija, bijeli mošus i sandalovina. Coco je ključem prave elegancije smatrala jednostavnost, a upravo je takav i ovaj parfem: jednostavan, ali zavodljiv i senzualan.

Cijena 50 ml EDP: 739 kn
Cijena 100 ml EDP: 1, 039 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.