Tri elegantne bočice, duguljaste i jednostavne poput klasičnog Diorovog pakiranja ruža za usne, utjelovljuju tri prekrasna mirisa, mirisa koji će vas očarati ovog ljeta - Dior Addict pred vama je u tri mirisne varijante - Eau Sensuelle, Eau Fraiche i Eau de Parfum. Koja je vaša?

dior addict eau sensuelle, eau fraiche, eau de parfum

Dior Addict Eau Sensuelle (u čarobnoj bočici u nijansama nježne ljubičaste), kako mu samo ime kaže, senzualan je miris koji vas obavija raskošnim notama svježeg cvjetnog buketa. Iako je vrlo nježan i delikatan, odaje snažnu osobnost jer uz note ruže i jasmina, dolaze bazne note cedra i bijelog mošusa. Eau Sensuelle je idealan miris za sve žene koje vole zavoditi parfemom i nose upečatljiv mirisni trag. 

Dior Addict Eau Fraiche je iskričav i svjež cvjetno-voćni miris u bočici nježnih ružičastih nijansi. Njime dominiraju citrusne note, Bergamot i grejp. Srce mu je cvjetno - s dominantnim lotusom i frezijom, a baza je blago drvenasta, uz note bijelog mošusa.

Dior Addict Eau de Parfum je izrazito orijentalan miris, iako se otvara svježim notama lišća mandarine i pupoljaka drveta svile. Ovaj intenzivan i vibrantan miris u srcu ima note čarobnog tropskog cvijeta s Jamajke, koji se zove - Kraljica noći, uz koji se savršeno stapaju note vanilije. Fatalni završetak mirisu daje apsolut burbon vanilije. 

Cijena Dior Addict Eau Sensuelle 20 ml: 336 kn
Cijena Dior Addict Eau Fraiche 20 ml: 336 kn
Cijena Dior Addict Eau de Parfum: 350 kn 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.