Betty Barclay EVEN YOU je miris za žene koje ostaju vjerne sebi i zrače srećom i snagom – bez obzira na standarde ljepote ili društveni pritisak. Jer ne moramo se prilagođavati, mijenjati, da bismo se svidjeli! 

betty barclay even you

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj parfem Betty Barclay EVEN YOU, čaroban cvjetni miris za autentične, samopouzdane žene, su:

INES TALAJA, SINJ

ANA BREKALO, ZAGREB

SILVANA LISSE, GLINA

Više od 30 godina, Betty Barclay Fragrances nudi inspirativne, raznolike mirise s obećanjem kvalitete – i to kontinuirano uspješno: Trenutno marka zauzima šesto mjesto na njemačkom tržištu mirisa Betty Barclay EVEN YOU savršeno se uklapa u portfelj proizvoda svojom bezvremenskom, ženstveno-cvjetnom kompozicijom mirisa i jača moderan i prirodan brend Betty Barclay Fragrances.

betty barclay even you

Novi miris je savršen za autentične i samopouzdane žene koje stoje iza sebe i zrače zadovoljstvom. To je sreća koju osjećamo kada vodimo život bez maske. Kada se ne pretvaramo i ne usmjeravamo se prema očekivanjima, već vjerujemo u vlastiti glas.

betty barclay even you

Betty Barclay EVEN YOU je opojna kompozicija za samopouzdan nastup. Note citrusa s daškom slatke naranče i nijansama nerolija daju pozitivnu energiju za suveren početak dana. Nijanse svježe frezije, puderaste irisa i senzualne ruže daju ovom mirisu njegov ženstveni karakter. Baza se sastoji od balzamičnog zrna tonke, toplih nota jantara i bijelog mošusa.

betty barclay even you

Sjajni dizajn Betty Barclay EVEN YOU u vizualnom smislu utjelovljuje ženstveno-moderni miris putem oblika i boja u upečatljivom Coral Pink i Gold. Elegantan bočica je ukrašena zlatnim natpisom. Tema ljubavi prema sebi elegantno je prikazana zlatnim natpisom EVEN YOU na kutiji za pakiranje. Dizajn se potpuno usmjerava prema tom natpisu, pa čak i krug u sredini kutije za pakiranje ističe ženu u njenoj individualnosti.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.