Francis Kurkdjian predstavlja tri nove varijacije svojih mirisa Aqua u kolekciji Cologne forte – Aqua Universalis Cologne forte, Aqua Vitae Cologne forte i Aqua Celestia Cologne forte

kurkdjian cologne forte

Tri se prozora otvaraju na krajolicima koji mame na bijeg prema odredištu natopljenom svjetlošću i bojama. Svako od ovih olfaktivnih putovanja obećava svježinu, a kao što bi rekao Francis Kurkdjian, svježina je parfemu ono što je voda životu: neophodna. Otkrijte ove tri nove parfemske vode, Aqua Universalis Cologne forte, Aqua Vitae Cologne forte i Aqua Celestia Cologne forte.

kurkdjian cologne forte

Aqua Universalis Cologne forte utjelovljuje čisti dah svježeg zraka. Kalabrijski bergamot i slatkoća akorda bijelog mošusa isprepliću blistav let bijelog cvijeća (jorgovana) i slatkoga graška.

kurkdjian cologne forte

U Aqua Vitae Cologne forte, mandarina iz Italije daje svijetlu svježinu bergamotu i dovodi nas do blistavo citrusnog i sunčano cvjetnog mirisa. Trag zasićen suncem i senzualnim mošusima potaknut sandalovinom iz Indije.

kurkdjian cologne forte

Aqua Celestia Cologne forte susret je plavih nijansi neba i mora. Bergamot poprima voćne note crnog ribiza, mimoze i jasmina i polako se topi u slatkoći voćnog mošusnog akorda.

Otkrijte svaki od ovih mirisnih krajolika u Martimex parfumeriji na Trgu bana Jelačića 11.

Cijena:
Cologne forte svi mirisi 70 ml; 1200 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.