Nivea je lansirala inovativnu 3u1 Micelarnu vodu za čišćenje svih tipova kože lica obogaćenu dekspantenolom i uljem sjemenki grožđa koja čisti vrlo djelotvorno, a istodobno i izuzetno nježno

nivea micelarna voda 3u1

Nivea 3u1 Micelarna voda za čišćenje samo u jednom potezu dubinski čisti i njeguje, uklanja šminku s lica i očiju te hidratizira kožu. Prikladna je za sve tipove kože, čak i one najosjetljivije, jer ne sadrži alkohol, mirise, silikone, parabene i boje. Zahvaljujući svom inovativnom sastavu ova micelarna vodane oštećuje prirodne zaštitne barijere kože te ne dehidrira kožu.

"Nova Nivea 3u1 Micelarna voda je vrlo učinkovita tekućina s micelarnom tehnologijom. Mikroskopske čestice, micele, na sebe vežu sve nečistoće s kože, poput šminke i masti te ih učinkovito uklanjaju. Zahvaljujući micelarnoj tehnologiji, prirodna barijera kože je očuvana i kožu nakon nakon nanošenja nije potrebno ispirati.", izjavila je Jessica Schäfer, voditeljica laboratorija za njegu lica, Istraživanje i razvoj tvrtke Beiersdorf.

Zbog ovog posebnog svojstva micela Nivea 3u1 Micelarna vode za čišćenje blago skida nečistoće i šminku čak i s očiju, a nakon korištenja ne morate koristiti tonik. Radi se o doista sveobuhvatnom proizvodu na području njege kože kojeg će prihvatiti žene svih tipova kože.

Nivea 3u1 Micelarna voda za čišćenje sadrži još i dekspantenol i ulje sjemenki grožđa. Dekspantenol, ili provitamin B5, poznat je po svojoj sposobnosti poticanja obnavljanja kože, zadržavanju vlažnosti i jačanju zaštitnih barijera kože. Ulje sjemenki grožđase dobiva iz grožđanih koštica, a sadrži antioksidanse, koji štite kožu od stresa te linolnu kiselinukoja je poznata po učinkovitoj regulaciji stanica i obnovi zaštitnih barijera kože.

Cijena: 38 kuna (200 ml)

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.