Njezino je ime Tempting fate i dovest će vas u iskušenje kojemu nećete moći odoljeti. Srećom, i nećete morati jer nova MAC kolekcija u čarobnom baroknom pakiranju obiluje raskošnim bojama i teksturama koje će vašem licu podariti blistavost i neodoljiv izgled. I, da! Ove jeseni više je - više 

mac jesen 2021

Nova MAC kolekcija pršti dramom i dekadencijom te svakog make up artista tjera da utaži žeđ za glamuroznim i zanosnim lookovima. Tempting fate proizvodi u pozlaćenom baroknom pakiranju pucaju od sočnih pigmenata i zamamnih tekstura. Kraljica kolekcije definitivno je paleta za oči od osam sjenila naziva Feast Your Eyes, puna zasićenih nijansi i bogatih tekstura.

mac jesen 2021

Zavodljivi pogled dodatno ćete istaknuti Eye Kohl olovkama u čak tri vruće nijanse, a sve ćete dodatno stopiti predivno ukrašenim 224S kistom. Usne možete naglasiti plišanim tonovima zrelih bobica ili neutralnijim nijansama, dostupnim u Matte ili Ampified teksturama. Nakon što ste oči i usne optočili sočnim bojama, vrijeme je za tri nijanse Strobe Face Glaze proizvoda koji će licu podariti novu dimenziju blistavosti. Look završite Fix+ Goldlite sprejem kako biste zadržali sjaj i dodali još samo malo blistavosti.

"Više je više, a to je ove jeseni i više nego poželjno!" - kaže MAC-ov Global Senior Artist, Dominic Skinner. Mi se slažemo i puštamo vas da se prepustite ovom bogatom iskušenju…

Kolekcija je dostupna od ponedjeljka, 6. rujna, samo u MAC prodajnim mjestima u Zagrebu (Arena Centra i Ilica 7) te Splitu (Ilićev prolaz 1, ulaz s Marmontove).

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.