U svakoj dobi, ženama je važna jedna stvar: njegovati kožu na način koji koža u tom trenutku zahtijeva, onaj koji će joj dati potreban mladenački polet! Budući da se u svakoj fazi života uzroci nastanka bora različito razvijaju i time različito djeluju na kožu, koža treba individualna rješenja. Zato je Garnier stvorio: NOVU ESSENTIALS ANTI-AGEING njegu s biljnim stanicama mladosti

garnier anti aging essentials

ESSENTIALS ANTI-AGEING +35 : Wrinkles Corrector - obogaćena stanicama biljnog podrijetla i polifenolima čaja, namijenjena je ženama od 35 do 45 godina. Pomaže u svakodnevnoj borbi protiv prvih bora: zaglađuje prve bore, ujednačava ten kože i hidratizira je tijekom 24h.

ESSENTIALS ANTI-AGEING +45 : Lift Expert -  obogaćena stanicama biljnog podrijetla i uljem sjemenki vučjeg trna, namijenjena je ženama od 45 do 55 godina. Pomaže u svakodnevnoj borbi protiv bora, smanjuje broj i površinu bora vidno, vidljivo osnažuje konture lica i čini kožu mekšom.

ESSENTIALS ANTI-AGEING +55 : Intensive Rejuvenation - obogaćena stanicama biljnog podrijetla i peptidima riže, namijenjena je ženama od 55 godina. Ova njega aktivno popravlja tonus kože : smanjuje čak i duboke bore, zateže konture lica i intenzivno hrani.

Za svaku dobnu skupinu u ponudi su dnevna i noćna krema.

Pakiranje: 50 ml

Cijena: 56,49 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.