MARVIS je #višeodpastezazube i sa svojih osam različitih okusa sve je popularniji u Hrvatskoj, a zbog trenutne posebne ponude u ljekarnama i na webshopovima nitko ne kupuje samo jedan komad!

marvis paste za zube

Rijetko koji proizvod, a posebno pasta za zube, izaziva toliko pažnje kao MARVIS. Ne treba se tome čuditi jer odavno su fashion znalci prepoznali vrijednost tih kultnih šarenih tubica koje omogućavaju blistav osmijeh i svjež dah. Na sve više polica hrvatskih ljekarni i webshopova, pa i unutar ELFS lifestyle ponude (a, u najavi su i neki concept storeovi) mogu se pronaći MARVIS zubne paste, četkice, vodica za ispiranje usta prepoznatljivog dizajna i kvalitete. Uz MARVIS rutina pranja zubi dovodi se na novu razinu. Iskustvo je to za sva osjetila, kojim se kroz dvije minute, koliko se stomatološki preporučuje pranje zubi, može proputovati cijeli svijet. 

marvis paste za zube

LICORICE okus će vas odvesti u talijanski Amarelli koji proizvodi "najfinije slatkiše na svijetu", a s JASMIN okusom možete se prošetati najmirisnijim vrtovima. CIMET ili GINGER posebna su iznenađenja za vaše nepce, a uz AQUATIC možete zaroniti u najdublje tajne mora i mimo ljeta. Za ljubitelje klasike, tu je WHITENING MINT i(li) CLASSIC STRONG. I još je jedan zanimljiv spoj s MARVIS potpisom, a to su aromatične začinske note zvjezdanog anisa s izvanserijskom oštrinom mente u ANIS MINT tubici tirkizne boje. 

marvis paste za zube

Uz paste, MARVIS lifestyle i beauty rutinu može upotpuniti koncentriranom vodicom za ispiranje usta, bijelom ili crnom četkicom, a odnedavno i stalcima kojima ćete MARVIS koji je #višeodpastezazube istaknuti među svojom kozmetikom. Ne propustite i zanimljive MARVIS setove 3 okusa ili sofisticirano pakiranje od 7 okusa koji su savršeni pokloni sa stilom! MARVIS je sve popularniji u Hrvatskoj s razlogom! Neka bude dio vaše svakodnevice za blistaviji osmijeh i svježiji dah! I ne zaboravite - najbolji način da životu pokažete zube je da se nasmijete!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.