Od make-upa očekujete da je postojan, pun intenziteta i boje, da istakne ono najljepše na vašem licu. Novi Avon mark. Tattoo make-up proizvodi za usne i obrve imaju upravo to što tražite - jedinstvenu dugotrajnost i intenzitet

avon darivanje

Tri čitateljice koje na dar dobivaju po paket novih Avon mark. Tattoo make-up proizvoda (koji sadržava Avon mark. Lip Tattoo dvostranu olovku za usne i Avon mark. Brow Tattoo olovku za obrve), su:

HELENA VIDOVIć, VARAžDIN

LORENA ANTOLEK, ČAKOVEC

ZLATICA VITELIć, KOPRIVNICA

Avon u svojoj mark. liniji preispituje granice inovativnosti, donosi nešto novo i drugačije: make-up koji je dugotrajan i intenzivan, baš poput tetovaže. U vremenu u kojemu stalno nekamo žurimo i moramo biti sigurni da je ruž tamo gdje treba biti – na usnama, Mark. Lip Tattoo olovka i ruž za usne te mark. Brow Tattoo olovka za obrve jedinstveni su make-up proizvodi koji vam daju slobodu i bezbrižnost!

avon darivanje

Avon mark. Lip Tattoo dvostrana olovka za usne služi kao olovka i kao ruž za usne te usnama daje intenzivnu boju koja traje satima. Precizan vrh s jedne strane omogućuje lako iscrtavanje i definiciju usana, dok deblji kraj služi za popunjavanje usana bogatom bojom visokog intenziteta, koja ne isušuje usne. Dolazi u 8 neodoljivih nijansi.

avon darivanje

Avon mark. Brow Tattoo olovka za obrve ima jedinstven inovativan aplikator s trostrukim vrhom, koji imitira prirodne dlačice i omogućuje savršeno precizne poteze, kako bi oblik obrva te njihova definicija i gustoća izgledale što prirodnije. Inovacija kojoj nećete odoljeti donosi i boju koja će trajati tijekom cijelog dana. Efekt profesionalno iscrtanih obrva u trenu, uz izbor čak 3 različite nijanse.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.