Novi miris modne kuće Salvatore Ferragamo, Amo Ferragamo Per Lei, oda sreći, skladu i brizi o sebi omotana u očaravajuće svježe i prozračne note, predstavlja posljednje olfaktorno poglavlje u priči Amo Ferragamo

amo ferragamo per lei

Nakon zavodljivosti Amo Ferragamo i optimizma Amo Ferragamo Flowerful mirisa, Amo Ferragamo Per Lei izražava želju za ponovnim povezivanjem sa sobom kroz jednostavna djela i uzimanjem vremena za sebe i stvari koje nam pružaju zadovoljstvo. Nova samosvijest, prožeta dubokim osjećajem blagostanja, proizlazi iz mirisa poput nježnog zagrljaja, zadivljujućeg efekta druge kože koji odlaže vrijeme i priziva sliku osnažene, ispunjene žene koja se odlučuje usredotočiti svoje snove i radost življenja.

amo ferragamo per lei

Parfemska voda koju su stvorili parfimeri Marie Salamagne i Olivier Cresp blistava je, sofisticirana drvenasto-cvjetno-mošusna mješavina koja istražuje sve aspekte moderne, pažljive ženstvenosti. Miris se otvara prirodnom jednostavnošću voćnih nota kruške i maline koja se pretvara u opijajuće, romantično srce osmantusa i prozračnu magnoliju. Baza je jedinstvena, senzualna kombinacija cedrovine, sandalovine, kašmira i mošusa, gdje je vrijeme stalo u toplom zagrljaju.

amo ferragamo per lei

Spoj voćnih naglasaka, zelenih nota i drvenastih nijansi oslobađa pozitivne, opuštajuće vibracije, potpunu regeneraciju gdje snaga sadašnjosti predviđa čaroliju i energiju budućnosti. Poput intimnog, osobnog putovanja, negdje između sna i stvarnosti, Amo Ferragamo Per Lei govori o hrabrosti i staloženosti žene koja je naučila slušati, cijeniti i voljeti sebe - žene koja uistinu zna tko je ona i tako izražava svoj stil i jedinstveni identitet s potpunom slobodom.

amo ferragamo per lei

Gracioznost i životnost harmoničnih, vijugavih linija bočice dočaravaju vještinu talijanske parfumerije i Ferragamovu ljubav prema tradiciji i bezvremenskoj eleganciji. Bočica odiše elegantnim satenskim završetkom, s nježnom ružičastom tekućinom koja se nazire kroz glatko staklo, dok vrat bočice i čep blistaju od sjajnih malih prizmi koje tvore potpisnu teksturu linije Amo Ferragamo. Tanka kožna mašna koji okružuje vrat bočice i nepogrešiv Amo pečat dodaju završni dodir stila.

Cijene:
Amo Ferragamo Per Lei Edp 30ml; 412,40 kn
Amo Ferragamo Per Lei Edp 50ml; 599,10 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.