Sezona minica, vrućih hlačica i jednako vrućih topića još je u punom zamahu, a kako biste se u njima osjećali samopouzdano i ženstveno mnogima je preduvjet glatka i nježna koža... bez dlačica

philips_epilatorPhilipsov novi Bikini Trimmer podrezivač dlačica i epilator HP6530 idealni su za sve žene koje žele dugotrajan osjećaj glatke, njegovane i lijepe kože.

Dva kvalitetna uređaja koja dolaze u jednom pakiranju omogućuju nježno uklanjanje dlačica i njihovo oblikovanje čak i na najosjetljivijim zonama pružajući tako potpuni osjećaj ženstvenosti i ljepote.

Potpuno sigurno i bez iritacije kože tako je moguće postići savršene rezultate te uživati u privlačnoj glatkoj koži i dodatanom osjećaju samopouzdanja. Epilator omogućuje dugotrajno glatku kožu hvatajući i najkraće dlačice, a bikini trimer oblikuje, podrezuje i uklanja dlačice na bikini zoni.

Philipsov novi epilator osigurava nježnu i učinkovitu epilaciju zahvaljujući opti-start nastavku koji potpuno prijanja uz kožu te je lagano masira čime se umanjuje neugodna bol i postižu odlični rezultati.

Ovisno o području na kojem se koristi, brzina rada epilatora može se prilagoditi pa se tako na osjetljivijim dijelovima može koristiti veća brzina za lijepu i glatku kožu cijeloga tijela.

Održavanje i čišćenje aparata je jednostavno zahvaljujući odvojivoj glavi koja se može prati i pod mlazom vode.

Uz Bikini Trimmer moguće je precizno i nježno oblikovati, podrezati ili potpuno ukloniti dlačice bikini zone i tako izraziti vlastitu osobnost i ženstvenost. Pet različitih postavki dužine pružaju razne mogućnosti podrezivanja, a uz aparat dolazi i pet zanimljivih šablona za jedinstveno oblikovanje. Philipsov Bikini Trimmer je vodootporan pa se može koristiti i pod tušem, a punjiva baterija omogućuje jedan sat neprekidnog rada.

Oba aparata mogu se spremiti u elegantnu torbicu i tako jednostavno koristiti i na putovanju kao i u vlastitoj kupaonici.

Bikini Trimmer podrezivač dlačica i epilator HP6530 mogu se kupiti u svim bolje opremljenim prodavaonicama s malim kućanskim aparatima po promotivnoj cijeni od 499 kuna do kraja kolovoza.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.