Osvježavajuće i opojne note mirisa 4711 Acqua Colonia Peony & Sandalwood čarobno povezuje dva kontrastna sastojka i naglašava žensku karizmu potpuno u skladu s geslom 'You are a queen'

4711 Acqua Colonia Peony Sandalwood

"Ti si svestrana, snažna i jedinstvena!" To mi žene govorimo jedna drugoj jer više ne dopuštamo da se našoj ženstvenosti postavljaju granice. Nije važno kakva društvena očekivanja i dalje postoje, pouzdano balansiramo između najrazličitijih svjetova: Casual Beauty i istodobno Fashionista, spontani slobodni duh i pouzdana poslovna dama, oslonac obitelji i istodobno opuštena prijateljica na koktel-zabavi.

4711 Acqua Colonia Peony Sandalwood

Čini se da su fascinantni aspekti ženstvenosti neograničeni jer žene ne moraju odlučiti – mogu biti sve što požele! Cvjetno-drvenasta nota mirisa 4711 Acqua Colonia Peony & Sandalwood čarobno povezuje dva kontrastna sastojka i naglašava žensku karizmu potpuno u skladu s geslom "You are a queen"! Od lipnja 2023. senzualni miris koji će vas razmaziti te pripadajući proizvodi za njegu pružit će vam čarobnu ženstvenost snagom prirode. Od sada u novoj veličini bočice od 100 ml!

4711 Acqua Colonia Peony Sandalwood

Eaux de Cologne za inspiraciju osjetila

Izvanredan Eaux de Cologne koji osnažuje, jača, stimulira i umiruje – to je ono što obećava portfelj 4711 Acqua Colonia! Nova varijanta kolekcije nadovezuje se na uspjeh prve cvjetne kreacije 4711 Starfruit & White Flowers i istodobno se razlikuje od prethodnog portfelja mirisa svojom drvenastom mirisnom notom – i tako osigurava cvjetno-drvenastu promjenu u profilu mirisa Acqua Colonia.

4711 Acqua Colonia Peony Sandalwood

Miris i njegov blagotvorni učinak

Nova 4711 Acqua Colonia kreacija Peony & Sandalwood jedinstvena je, ženstvena kreacija mirisa koja ima nježan učinak na osjetila sa svojih 7 % udjela mirisnih ulja: nježne note božura povezuju se s mekom drvenastom teksturom plemenite sandalovine. Bogata kontrastom kao i osoba koja je nosi, ova nježna kreacija naglašava ženstvenu karizmu te u kombinaciji sa svojim drvenastim i teksturalnim notama daje joj neočekivan zaokret.

4711 Acqua Colonia Peony Sandalwood

Od lipnja 2023. senzualni miris koji će vas razmaziti te pripadajući proizvodi za njegu pružit će vam čarobnu ženstvenost snagom prirode. Od sada u novoj veličini bočice od 100 ml!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.