Bez obzira na to imate li kosu kojoj želite osigurati najbolju njegu i oporavak, manjak lomljenja ili ispadanja vlasi, tražite li optimalnu dozu hidratacije i hranjivih sastojaka ili naprosto želite biti zvijezda dana blistave raskošne frizure, linija Yellow ispunit će sve vaše želje. Kosa je vaš ukras, tretirajte je pravim sastojcima i gdje god se pojavite, bit ćete puni samopouzdanja. I primijećeni!

yellow easy long darivanje

Dvije čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj paket Alfaparf Yellow Easy Long proizvoda, u kojemu se nalaze Yellow Easy Long šampon i regenerator za brži rast kose, su:

LJUBA ALILOVIć, SESVETSKI KRALJEVEC ZAGREB

ELENA ŠKRLJAC, PETRINJA

Svi imamo pravo na 'bad hair day’, ali ako se on pretvori i tjedan ili mjesec, moglo bi se to ozbiljno reflektirati na vaš poslovni uspjeh i osobnu sreću. Tako barem kaže studija koju je naručio Physique, a proveli su je znanstvenici sa Sveučilišta Yale. Njegovane vlasi i lijepa frizura, tvrde stručnjaci, daju nam osjećaj samopouzdanja i pomažu predstaviti se u najboljem svjetlu, dok zanemarivanje kose povećava sumnje u sebe i razinu samokritičnosti. Srećom, problem se da lako riješiti, njegom i posvećivanjem kosi barem upola onoliko vremena koliko se bavimo kožom lica i tijela. A što se tiče najboljih preparata, specijalci za sjaj, oporavak, njegu, hidrataciju ili protiv ispadanja kose mogu vam uvijek biti na dohvat ruke u vašem domu. Alfaparf ispunjava sve ženske želje na putu do savršene kose. Yellow profesionalna njega kose dostupna je u Bipa drogerijama, a sastoji se od četiri linije, namijenjene specifičnim potrebama kose - Nutritive, Repair, Easy Long i Shine. 

yellow easy long darivanje

Yellow Easy Long: Neke dobro savjete uvijek se isplati ponoviti, barem kad je riječ o ljepoti. Dakle, dugu kosu uvijek započnite raščešljavati od vrhova jer ćete je tako lakše raspetljati bez oštećivanja vlasi, ne četkajte mokru kosu nego je lagano razdvojite prstima, kada vežete rep, ne stežite prejako i izbjegavajte metalne kopče… I posljednje, ali ne manje važno, ne perite je prečesto - dvaput tjedno je dovoljno. A kada smo kod pranja, Yellow Easy Long šampon i regenerator za brži rast kose, klinički dokazano, u četiri tjedna za 44% ubrzavaju rast kose. Njegova je tajna u algi s Tahitija čiji aktivni sastojci poput minerala, vitamina, karotenoida, proteina i polinezasićenih masnih kiselina stimuliraju umnažanje stanica u folikuli potičući brži rast kose. Linija se sastoji od nježnog šampona za brži rast kose i tretmana njege od korijena do vrhova. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.