Igranje bojama na kapcima mnogim je ženama najveći izazov i upravo zato najdraži dio rituala šminkanja. To zna i Avon koji je ove sezone ponudio pet novih nijansi "True Color" sjenila za oči

avon sjenilo

Svaka boja očiju imaju svoje kolorističke saveznike u prekrasnoj paleti sjenila Avon "True Color", uz koje će oči više doći do izražaja, a pogled postati zagonetan, seksi ili zaigran - ovisno o tome što želite postići.

Igranje bojama na kapcima mnogima je najveći izazov i upravo zato i najdraži dio rituala šminkanja. To zna i Avon koji je ove sezone ponudio pet novih nijansi "True Color" sjenila:

- nijanse plave - Denim Blues

- nijanse ljubičaste - Purple Haze

- lagani "smokey" efekt - Smokey Eyes

- svježe zelene nijanse - Fresh Cut Greens

- zlaćano-bež nijanse - Mocha Latte

Nove stilske nijanse pružaju prirodne boje s novom svilenkastom formulom obogaćenom pigmentima. "True Color" sjenila za oči Quad iz Avona prigodna su za dnevnu i večernju varijantu, postojana i sitne teksture koja lako prijanja.

Avon se pobrinuo i za novi modernizirani dizajn pakiranja koji omogućava lakšu upotrebu, brže nanošenje uz pomoć većeg aplikatora i veće ogledalo u kojem možete otkriti ljepotu vaše potpune preobrazbe.

Avon kampanja/katalog 13, cijena: 55 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.