Lancôme predstavlja La Nuit Trésor Nude, toaletnu vodu odjevenu u neodoljive puderaste, elegantne nijanse koja se ističe blistavom strašću i nježnošću ruže u svjetlucavom toplom orijentalnom odsjaju

lancome la nuit trésor nude

Poznato je da mirisi imaju čarobnu moć da nas barem u mislima odvedu na lijepa mjesta, podsjete na neke stare uspomene i uljepšaju nam svakodnevnicu. Iza La Nuit Trésor Nude toaletne vode stoji priča o emocionalnoj povezanosti, čistoj ljubavi i iskrenoj emociji.

lancome la nuit trésor nude

Note La Nuit Trésor Nude mirisa čine bergamot, damašćanska ruža, kokos te vanilija, koji u svojoj kombinaciji čine savršen kontrast romantike i egzotike, u koji se lako zaljubiti već na prvi miris.

lancome la nuit trésor nude

Poput dijamanta, jedinstvena bočica La Nuit Trésor spušta svoj crni veo te se pojavljuje razodjevena… Postaje prizma koja intenzivno rasipa svjetlost, a unutar nje je nježna ruža u srcu toplog vrtloga.

lancome la nuit trésor nude

Ambasadorica mirisa, Penélope Cruz, promatrana je kroz oči osobe koja je istinski voli, ona je u njegovim očima prikaz čiste emocije, kroz smijeh, tugu i ples.

lancome la nuit trésor nude

Cijene:
La Nuit Trésor Nude EDT 30 ml – 376,22 kn
La Nuit Trésor Nude EDT 50 ml – 632,96 kn
La Nuit Trésor Nude EDT 100 ml – 848,25 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.