Zorya, slavenska mitološka božica poznatija kao zvijezda Danica ili Venera, zaštitnica je Sunca. U potrazi za alatom koja će ženama omogućiti ultimativnu zvjezdanu transformaciju, nastao je Zorya beauty. Iza brenda stoji mlada hrvatska poduzetnica Ivana Blažoti Mijoč, vlasnica digitalne platforme Šminkerica i brenda Tester.hr

zorya kistovi

U ponudi brenda Zorya trenutno su dva seta kistova i jedan pojedinačni kist. Zorya Pink star set 8 kistova sadrži sve kistove potrebne za jednostavan, početnički makeup, dok je Zorya Black star s 15 kistova namijenjen makeup profesionalcima.

zorya kistovi

Kistovi su izrađeni od najkvalitetnijih sintetičkih i prirodnih vlakana, ovisno o namjeni. Vlakna su vrlo mekana, a opet dovoljno čvrsta za precizno nanošenje makeupa. Kistove krase aluminijski detalji u popularnoj rose gold boji te višestruko lakirane drvene drške. Svaki kist ručno je izrađen i odabran kako bi zadovoljio sve potrebe korisnica za kvalitetnim, a vizualno privlačnim alatom za nanošenje makeupa.

zorya kistovi

Zorya beauty svoje kistove šalje u sve zemlje svijeta, a kistovi su dostupni po vrlo pristupačnim cijenama u odnosu na inozemnu konkurenciju – za manji set izdvojit ćete 34,90 eura, a za veći 54,90 eura. Poštarina za Hrvatsku iznosi 3,90 eura.

U ponudi brenda uskoro će se naći i proizvodi dekorativne kozmetike te detaljne video upute za korištenje svih proizvoda iz ponude. Konačni cilj brenda Zorya beauty jest da se svaka žena, bez obzira na predznanje o dekorativnoj kozmetici i tehnikama nanošenja, uz Zorya proizvode osjeća poput zvijezde.

zorya kistovi

Zasjaj poput zvijezde – posjeti zoryabeauty.com

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.