Osjetljivom području oko očiju nikad ne možemo posvetiti previše pažnje. Kako bismo ga njegovali predano i propisno, Vichy nudi osvježavajući gel za sjajan pogled

vichy_aqualia_velikaPodručje oko očiju triput je osjetljivije od preostalih dijelova lica, stoga treba posebnu prilagođenu njegu. Laboratoriji Vichy razvili su hidratantni osvježavajući gel Aqualia Thermal Yeux roll-on koji smanjuje vrećice ispod očiju i podočnjake te čini kožu oko očiju mekom i elastičnom.

Koža oko očiju je s približno 0,4 mm debljine iznimno tanka u usporedbi s kožom na licu koja je debela približno 1,3 mm.

Upravo je zbog te krhkosti i osjetljivosti to područje na kojem se najbrže uočavaju znakovi starenja. Gotovo 10.000 treptaja dnevno čini područje oko očiju jako aktivnim te mu je stoga potrebna posebna njega.

Hidratantni osvježavajući gel AQUALIA THERMAL Yeux roll-on sadrži termalnu vodu Vichy bogatu mineralima koja hidratizira, jača i smiruje kožu. Molekule dekstran i escin smanjuju podočnjake i uklanjaju vrećice ispod očiju na način da dekstran sprečava zadržavanje tekućine u koži, a escin potiče mikrocirkulaciju.

Proizvod uz aktivne sastojke krasi i poseban aplikator - "roll-on" - koji osigurava optimalno nanošenje gela na područje oko očiju.

Također je općepoznato da masaža dijela ispod očiju potiče mikrocirkulaciju pa tako nanošenje proizvoda aplikatorom pozitivno utječe na njegu tog dijela lica.

Redovita upotreba Aqualia Thermal Yeux roll-on izglađuje isušene crte, koje su posljedica nedostatka vode, uklanja vrećice ispod očiju i smanjuje podočnjake. Koža na području oko očiju je jača, elastičnija i mekša.

Liniju Aqualia Thermal čine jedinstveni proizvodi za hidratantnu njegu koji zbog visokoga sadržaja minerala kožu smiruju i jačaju. Termalna voda Vichy uhvaćena je u mikrokapsule koje omogućuju njezino oslobađanje u samome središtu kožnih stanica. Cjelodnevno hidratantno djelovanje proizvoda Aqualia Thermal omogućuje koži neprekidno crpljenje vode kao da sadrži tisuće unutarnjih termalnih izvora.

Laboratoriji Vichy stvorili su u sklopu linije Aqualia Thermal različite proizvode i  hidratantne formule koje pružaju odgovor na očekivanja svih ženama:

 

  • Krema AQUALIA THERMAL Light za laku njegu s nježnom i svježom teksturom za potpuno upijanje
  • Krema AQUALIA THERMAL Rich za bogatu njegu s hidratantnom i bogatom teksturom za potpuno upijanje te dugotrajan osjećaj mekoće i ugode.
  • Serum AQUALIA THERMAL predstavlja jedinstveni proizvod za povećanje vlažnosti kože koji se može koristiti samostalno ili ispod odabranoga proizvoda za svakodnevnu njegu. Tekuća tekstura koja pruža koži baršunasto gladak osjećaj hidratacije.
  • Krema AQUALIA THERMAL UV za hidratantnu njegu koja udružuje kombinaciju UV-filtara SPF 15 i PPD 18 te time pruža optimalnu dnevnu zaštitu kože od UVA i UVB-zraka.
  • Mineralni balzam AQUALIA THERMAL s učinkom "filma" na koži stvara zaštitni sloj koji kožu smiruje i štiti.
Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.