U studenome, muškarci diljem svijeta puštaju brkove i bradu želeći tako pridonijeti globalnoj kampanji Movember koja u fokus stavlja muškarca i njegovo zdravlje. Pogled na vlastito bradato lice mnogima se svidio, pa ne čudi to što je ova globalna muška kampanja iznjedrila novi trend - nošenje stiliziranih brkova i brade i kad studeni prođe! I tu na scenu stupaju The Golden Spartan proizvodi, koji se brinu o tome da svaka dlaka bude na svome mjestu

the golden spartan njega muske brade

Osluškujući potrebe suvremenih muškaraca, nastao je The Golden Spartan, brend prepoznat u više od 20 zemalja diljem Europe, koji u fokus stavlja bradate muškarce kojima treba dubinska njega i malo drugačija beauty rutina, ali i sve one koji maštaju o lijepoj bradi na svom licu. Dobra je vijest to da je The Golden Spartan odnedavno dostupan i na domaćem tržištu! 

the golden spartan njega muske brade

Upoznajte 'bear care' rutinu! 

Beauty rutina suvremenih muškaraca razlikuje se po mnogočemu od one ženske! Najčešće je u fokusu tek nekoliko proizvoda koji moraju biti kvalitetni, ciljani i s instantnim efektom. Posebno kad je beauty rutina upotpunjena i bear care rutinom (njegom kože i brade u isto vrijeme) čiji je zadatak njegovati kožu, ali i držati svaku dlaku brade ili brkova na svom mjestu! 

the golden spartan njega muske brade

U ponudi The Golden Spartan Hrvatska je niz premium ručno rađenih proizvoda među kojima će muškarci koji vole bradu i brkove (kao i oni koji im traže poklone) pronaći upravo sve što im treba. Od premium ulja preko balzama do samog pribora (češljeva i četki koji mogu biti upotpunjeni imenom) samo je uvodni dio ponude. Nadalje, tu su sve traženiji i proizvodi za tuširanje, njegu tijela kao i kose, ali i simpatični dodaci kao savršen poklon. Jer odavno je razbijen mit da muškarci ne vole pažnju, zar ne!?

the golden spartan njega muske brade

Poseban interes osviještenih muškaraca i njihovih boljih polovica koje traže idealan poklon su setovi koji su savršen poklon, a mogu se i personalizirati s imenom bradonje, zanimljivim citatom, simbolom ili datumom . Drveni elementi, kutije i postolja tako dobivaju sasvim drugu dimenziju, a materijalna vrijednost poklona dodatnu emocionalnu vrijednost koja je neprocjenjiva uspomena.

the golden spartan njega muske brade

Booster serum za rast brade

Imate rijetku i slabu bradu? Niste zadovoljni njenom gustoćom? Idealan spoj prirode, znanja i dugogodišnjeg iskustva rezultirali su stvaranjem Beard Booster seruma za rast brade preparata koji se izdvaja u moru proizvoda iste namjene. Nakon 6 godina intenzivnog istraživanja kreirana je bogata formula visoko aktivnih sastojaka koja uz pravilnu, redovnu i strpljivu primjenu ostvaruje sve vaše snove o bujnoj bradi.

the golden spartan njega muske brade

Kako Beard Booster stimulira rast brade?

Biotin i ekstrakt kofeina pojačavaju mikrocirkulaciju kože i folikula uspavanih dlaka, osiguravajući pojačanu ishranu i energiju na staničnom nivou. Vitamini B kompleksa dodatno hrane mlade, novostvorene stanice, a bogato prisustvo pantenola obnavlja i regenerira dlaku i kožu. Kao posebno cijenjen aktivan sastojak, Beard booster nudi jedan od najjačih antioksidansa i bioaktivatora koji postoje u prirodi: taksifolin – flavonoid izvađen iz sibirskog cedra.

the golden spartan njega muske brade

Kompletna formulacija ovih pažljivo odabranih sastojaka pojačat će cirkulaciju krvi u koži vašeg lica, probudit će uspavane folikule dlake i osnažiti postojeće. Prvi rezultati vidljivi su od već nakon šest tjedana, kad se pojavljuju nježne svijetle dlačice. Ali to je tek početak. Ovo su tek takozvane anagene dlake – dlake vrlo nježne, neotporne, mlade i u fazi rasta. Cijeli proces traje od 6 mjeseci do godinu dana i razlikuje se ovisno od genetike i vanjskih utjecaja, tj načina života svakog muškarca posebno. Beard Booster je 100% prirodan, certificiran i testiran proizvod koji ne sadrže štetan kemijski sastav, a cijena mu je 259,00 kn (34,38 €). 

the golden spartan njega muske brade

Gdje kupiti?

Proizvodi su dostupni na webshopu  i u Lykke Gift Shopu u Petrinjskoj 28.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.