Obogaćen mrkvom, orahovom ljuskom i aloe verom, ovo je omiljeni proizvod za divnu preplanulu put koji želimo u torbi za plažu. Iako ne sadrži filtre za zaštitu od sunca, L'Erbolario pekmez obiluje hranjivim sastojcima koji koži osiguravaju mekoću i sjaj tijekom i nakon sunčanja

lerbolario pekmez

Tri čitateljice koje na dar dobivaju L’Erbolario mast/pekmez za superbrzo tamnjenje, besprijekorno preplanulu put i mekanu kožu ovoga ljeta, su:

VIšNJA MIčEVIć, OSIJEK

DUNJA PETRIčEVIć, OSIJEK

MARIJA ŽAGAR, KOPRIVNICA

Proizvod koji je već više od desetljeća omiljen među ženama jest tzv. L’Erbolario mast ili pekmez za superbrzo tamnjenje. Premda ne sadrži filtre za zaštitu od sunca pruža trenutnu tamniju nijasnu te obiluje hranjivim sastojcima koji koži osiguravaju mekoću i sjaj tijekom i nakon sunčanja. Namijenjen je osobama tamnije puti koje brzo tamne ili već imaju podlogu, a može se koristiti u kombinaciji sa zaštitnim faktorom (za osobe svijetlije puti i osjetljive kože dodatno se na sloj zaštitne kreme s SPF zaštitnim faktorom aplicira L’Erbolario pekmez). Na povišenoj temeraturi pekmez ne mijenja konzistenciju koja je između ulja i gela, ima zaštitni poklopac koji spriječava bilo kakvo curenje proizvoda. Mast za superbrzo tamnjenje obogaćena je mrkvom, orahovom ljuskom i aloe verom, a ono što ju osim nježne teksture čini toliko traženim proizvodom, božanstveni je miris prirodnih sastojaka od kojih je napravljen. Pogodna je i za korištenje u solariju.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.