Helena Puratić i Zrinka Vuković Berić, vlasnice brendova sovica_handmades i 3a_all_about_air složile su set za relaksaciju i dobro raspoloženje Silent Night - u kojem se nalaze pamučna maska za spavanje i mješavina eteričnih ulja - savršeni za božićni dar dragim osobama, ali i poslovnim partnerima!

silent night set za relaksaciju

Božićni su blagdani najljepši kada se dijele s prijateljima! Zato su prijateljice Helena Puratić i Zrinka Vuković Berić odlučile spojiti svoje brendove sovica_handmades i 3a_all_about_air u atraktivni set za relaksaciju i dobro raspoloženje, kako bi se božićna čarolija širila dalje! U setu se nalaze pamučna maska za spavanje i mješavina eteričnih ulja Silent night (bijeli bor, mandarina, ravensara, lavanda) - upravo ono što nam svima u ovo užurbano i stresno doba godine treba. 

"Dani uoči Božića svima nam prolaze u stresu i jurnjavi, kako u privatnom, tako i u poslovnom životu. Zato smo osmislile ovaj set koji može pomoći da se opustimo kad god nam zatreba. Eterično ulje može se koristiti u bilo kojem trenutku, dok će vam maska za spavanje pomoći da brže i lakše utonete u san", objašnjava Zrinka Vuković Berić, aromaterapeutkinja i začetnica brenda 3A – All About Air!

silent night set za relaksaciju

S obzirom na to da su pred nama blagdani i vrijeme darivanja, ovaj set je prikladan i kao božićni dar zahvale vašim poslovnim partnerima.

"Zadnjih godina nikome od nas nije bilo lako, no ti su nas izazovi naučili da više pazimo na kvalitetu života i budemo zahvalni svima s kojima surađujemo. Zato ove godine, birajući darove, bilo za svoje najdraže ili poslovne partnere, mislite na to da on bude znak pažnje i zahvalnosti, ali i da je svrsishodan", dodaje Helena Puratić, vlasnica brenda Sovica Handmades, koji se bavi izradom personaliziranih tekstilnih predmeta za djecu kao što su zaštitne ogradice za krevetiće, popluni, jastuci i igračke.

silent night set za relaksaciju

Zato, poželite svima sretan Božić i Novu 2023. godinu na najljepši način - jer ono što nam svima na kraju godine najviše treba su upravo opuštanje i sretne misli!

Više o Zrinki i eteričnim uljima pronađite na www.3aallaboutair.com, na Instagramu i na Facebooku. Ponudu Sovice možete pogledati na Instagramu i Facebooku.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.