Još od nastanka Huile Prodigieuse Čudesnog suhog ulja, koža je tražila nježno tuširanje koje bi svojom mirisnom čarolijom upotpunilo njegu ovim očaravajućim kultnim uljem. Savršeno iskustvo tuširanja od sada isprobajte uz novi NUXE Prodigieux huile de douche Uljni gel za tuširanje

nuxe uljni gel za tuširanje

Novi Nuxe kremasti gel pretvara iskustvo tuširanja u nevjerojatan doživljaj za sva osjetila, uz savršen osjećaj sigurnosti za našu kožu. Otkrijte njegovu dragocjenu, presijavajuću uljnu teksturu poprskanu zlatnim bisernim česticama, koje se u dodiru s vodom pretvaraju u iznimno finu pjenu. Njegova formulu nježno čisti kožu bez isušivanja i pruža koži osjećaj poput svile, a sanjivi miris koji čini tuširanje iskustvom punim užitka.

nuxe uljni gel za tuširanje

Obilje luksuza i glamura u gelu za tuširanje koji se topi na koži jednostavno izaziva ovisnost... Božanstveno mirisan i s nježnim, diskretnim zlatnim sjajem, ovaj uljni gel će nježno, ali temeljito očistiti kožu, omekšati ju i pripremiti za njegu koja dolazi. Uz diskretan zlatni sjaj, baš poput Huile Prodigieuse Or zlatne varijante suhog ulja, ostavlja na koži nježan i diskretan sjaj, a kožu čistom i hidratiziranom, bez isušivanja.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.