Poput slikara, uzmite u ruke paletu kistova i igrajte se, a platno neka bude vaše lice. Naravno, kako bez alata nema zanata, predstavljamo vam sedam essence kistova koji udobno leže u ruci i idealni su za svakodnevnu upotrebu. I izgledaju poput blagdanskih ukrasa

essence make up kistovi

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj set essence Jingle Days u kojemu se nalazi sedam najmekših kistova za savršen make up, su:

ŽELJKA MATIJAKOVIć, ĐAKOVO

ANITA KOKOT, VOćA DONJA

VESNA LATINSKI, LIPIK

essence make up kistovi

Svatko kome je stalo da mu make up bude besprijekoran, zna koliko su važni kistovi za nanošenje boja iz tih čarobnik kutijica. A kada ti kistovi još izgledaju glamurozno, blistavo i poput blagdanskog ukrasa, definitivno smo našli beauty gadget od kojeg se ne odvajamo. Uz Jingle Days set prekrasnih svjetlucavih kistova, svaki će look zasigurno uspjeti!

essence make up kistovi

U paketu se nalazi sedam kistova s mekanim sintetičkim čekinjama, koji udobno leže u ruci i stoga su idealni za svakodnevnu upotrebu. Pet kistova za make-up očiju savršeni su za nanošenje i miješanje sjenila, za precizne eyeliner poteze i za češljanje obrva ili produženje trepavica. Zahvaljujući kistu za rumenilo i kistu za puder, možete stvoriti ujednačen završetak i besprijekoran ten s tekućim, kao i kremastim i puderastim teksturama. Komplet dolazi u praktičnom 2u1 svjetlucavom pakiranju. Naravno, mogu poslužiti i kao mali poklon najboljoj prijateljici ili sestri tijekom nadolazećih blagdana. Ako ih se budete mogli odreći!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.