Ekskluzivna Avonova dugotrajna formula omogućava Power Stay ružu lakoću i nježnost na usnama, uz dugotrajnost kojoj niti maska preko usana ne smeta!

avon power stay ruz za usne

Avon, kompanija ljepote koja svake sekunde širom svijeta prodaje četiri ruža za usne, sada predstavlja novitet koji jamči udobnost i živopisne boje i do 10 sati: Avon True Power Stay ruž za usne. Dizajniran s preciznim vrhom za jednostavnije nanošenje, ekskluzivan oblik omogućava da ruž lakše klizi preko usana i pruža potpuno pokrivanje u samo jednom nanosu.

avon power stay ruz za usne

Power Stay, novi član Avonove makeup obitelji, također ima jedinstvenu formulu koja obećava posebnu lakoću osjećaja na usnama nakon nanošenja. Ruž dolazi u 14 živopisnih visoko pigmentiranih nijansi koje odgovaraju svim tonovima kože, s polu mat završetkom koji boja usne za cjelodnevnu udobnost - i neće se razmazati ili izblijedjeti i do 10 sati.

avon power stay ruz za usne

"Kao kompanija koja se zalaže za pružanje visokokvalitetnih i inovativnih proizvoda našim potrošačima, razvili smo ruž za usne koji traje i do 3 puta duže od standardnih formula. Uz to, čini vam se kao da ne nosite ništa, što znamo da je svakoj ljubiteljici šminke iznimno važno: ta lakoća nakon nanošenja, osjećaj kao da ruža niti nema, ali  ipak jeste tu, pigmentiran i postojan", naglašava Lucija Josipović, voditeljica odnosa s javnošću i oglašavanja.

avon power stay ruz za usne

Avonova Power Stay makeup linija postojana je tijekom pretrpanog ženskog dana i svakodnevnih rutina. Asortiman koji uključuje i maskaru, korektore, puder, olovke i sjenilo za oči već je dostupan u Avonovom katalogu.

Cijena:
Avon True Power Stay ruž za usne; 49,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.