Dolazi novo doba. Svijet neće ostati isti. Kao ni svijet ljepote. Treba se mijenjati i prihvatiti promjenu. Avon je spreman. Jeste li i vi? Uz njegu kože Avon Anew proizvodima koji sadrže revolucionarni Protinol tako je lako postati najbolja verzija sebe

avon anew protinol darivanje

Pet čitateljica koje na poklon dobivaju svaka po dvije kreme iz Avon Anew linije, čija nova formula pokazuju rezultate u samo 48 sati, ubrzavajući njegu vaše kože, su:

MARINA ČULINA, ZAGREB

IRENA IVANčIć KOLJAJA, SISAK

KATARINA TKALčEVIć, BILJE

VJERA OSTARčEVIć RUBINIć, ZAGREB

JOSIPA BENUTIć, KAšTEL STARI

avon anew protinol darivanje

Avonova Anew linija za njegu kože prva je u prodaji u Brazilu i dokazani pionir u industriji njege kože. Prva je marka koja je na masovno tržište dovela Alpha Hydroxy kiseline i nastavila voditi industriju s proizvodima protiv starenja koji sadrže Activinol i Paxillium tehnologije, čisti i stabilni vitamin C, trostruku dozu hijaluronske kiseline - neke od najpopularnijih sastojaka za njegu kože, danas i u mnogim kremama drugih brendova.

avon anew protinol darivanje

Uz novi brending #WatchMeNow Avon na tržište donosi još bolju kvalitetu i novi pojednostavljen imidž Anew robne marke: znanost koja stoji iza vaše najbolje kože! Ponovno visoko postavlja ljestvicu lansiranjem revolucionarnog patentiranog sastojka na tržištu njege kože: Protinol™. Nova formula pokazuju rezultate u samo 48 sati, ubrzavajući njegu vaše kože. Prvi Avonov proizvod koji sadrži Protinol su Anew's Skin Reset ampule, lansirane u siječnju 2020. Sada je vrijeme za korak dalje i promjenu percepcije Anew marke, nadovezujući se na dugu povijest Avonovih inovacija u znanosti: od sada sve Anew kreme u Avonovoj ponudi sadrže ovaj inovativan sastojak kako bi svaka žena mogla pronaći baš tu kremu koja omogućava njihovu najbolju kožu.

avon anew protinol darivanje

Protinol je važno znanstveno otkriće Avona koje ubrzava proizvodnju kolagena kao nikad ranije. Razvijena i testirana u suradnji s priznatim znanstvenikom za njegu kože dr. Bayatom s University of Manchester, to je prva patentirana tehnologija u industriji koja jača kožu reaktiviranjem proizvodnje 2 vrste kolagena, tajna bebine kože! Kako? Čak 80% naše kože se sastoji od kolagena tipa I, ali počinje se smanjivati već u 20-ima (oko 1% godišnje). Rodimo se i s kolagenom tipa III, ali on se već intenzivno smanji  u ranom djetinjstvu. Protinol u Anew kremi omogućava povećanje kolagena III i zadržava omjer kolagen III / kolagen I bliže mlađoj koži.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.