Započinje novo poglavlje linije Touche Eclat. YSL Beauté predstavlja uzbudljiva nova izdanja, uključujući Touche Eclat shimmer u stiku te Touche Eclat High Cover, korektor za dodatnu pokrivenost i blistav ten

touche eclat

Već od lansiranja 1992., zlatna olovka Touche Eclat s čarobnom formulom i moći osvjetljavanja i isticanja crta lica, u samo nekoliko dodira s kožom postala je legenda. Ovaj vizažistima omiljen proizvod označio je prekretnicu u sferi make upa za lice, postavši nezamjenjiv od trenutka kada je predstavljen. Kaia Gerber zaštitno je lice kampanje za proizvode koji uljepšavaju izgled kože.

touche eclat

Touche Eclat Radiant Touch koristi se kao iluminator za naglašavanje crta lica, osvjetljavanje i kreiranje volumena na tamnijim područjima. A sada YSL Beauté predstavlja nova izdanja, uključujući Touche Eclat shimmer u stiku te Touche Eclat High Cover, korektor za dodatnu pokrivenost i blistav ten. Dostupan je u 6 nijansi i, zahvaljujući svojoj formuli, savršeno je rješenje za niz problema, primjerice za prikrivanje tamnih mrlja, ožiljaka, podočnjaka, pa čak i onih s plavkastim, ljubičastim ili crvenkastim podtonovima.

touche eclat

Novo kolekcionarsko izdanje Touche Eclat nadahnuto je kultnim motivom strijele koja pogađa ravno u srce. Istaknut u prelijevajuće crvenoj nijansi na klasičnoj zlatnoj olovci, probudit će strast u svima koji ga ugledaju. Posebno je izdanje dostupno u dvije nijanse.

touche eclat

Touche Eclat Le Teint koji donosi čaroliju iluminatora u olovci Touche Eclat cijelom licu. Iz redovitog asortimana, dostupan u 8 nijansi. Bestežinski sjaj. Besprijekorna pokrivenost. Touche Eclat shimmer u stiku novi je neizostavan proizvod dekorativne kozmetike. Njegova prozračna, kremasta tekstura u stiku lako se nanosi, dajući ujednačen završni sjaj. Ovi metalik shimmeri čarobnog sjaja dostupni su u 3 nijanse.

Cijene:
YSL Touche Eclat Collector; 285,57 kn
YSL Touche Eclat High Cover; 290 kn
YSL Touche Eclat Shimmer Stick; 360,58 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.