Ova jesen donosi cijelu paletu trendi lakova za nokte! Nijanse koje će obilježiti sezonu su - narančasta, žuta, tamnozelena, boja blata, siva i tamnoljubičasta. Brand koji nas je oduševio svojom ponudom nijansi je američki brand Anny koji je napokon stigao na domaće tržište

anny lakovi za nokte

U uskoj suradnji s pionirima u profesionalnom dizajnu proizvoda za nokte i iskusnih stručnjaka, brand Anny je razvio potpuno novi modni koncept - Anny kombinira boje koje zvijezde vole s trendovima 'in' mjesta, s naglaskom na modne hot-spotove Amerike - New York, Los Angeles i Miami.

anny lakovi za nokte
Očaravajuće tople nijanse

Za ostvarenje svega ovoga, Anny predstavlja nevjerojatno široki raspon mogućnosti, koji pokriva preko 130 klasičnih nijansi, pojačan uvijek sa šest novih super trendi modnih boja. Od klasične crvene preko drske narančaste do stilski ružičaste, preko hladnih tonova, do sive i boje blata, Anny nudi neusporediv izbor lakova za nokte vrhunske profesionalne kvalitete.

anny lakovi za nokte
Hladne nijanse za ultimativnu eleganciju

Lakovi se brzo suše, pružaju izvrsnu pokrivenost i savršen sjaj, lako se nanose, dugotrajni su te su nokti nakon nanošenja glatki.

Cijena: 69,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.