Luksuzna, a istodobno ekološki prihvatljiva ambalaža linije Merveillance Expert sadrži moćnu formulu koja će oduševiti ljubiteljice prirodne kozmetike koje tragaju za savršenim anti-age proizvodom

nuxe merveillance expert

Broj 1 među anti-age proizvodima, Nuxe Merveillance Expert proizvodi ponovno su  dostupni, i to u novom premium pakiranju. Linija se sastoji od:  Seruma za lifting i učvršćivanje, Kreme za lifting i učvršćivanje, Bogate krema za lifting i učvršćivanje, Noćne krema za lifting i učvršćivanje i Lifting kreme za područje oko očiju. 

 

nuxe merveillance expert

Dnevni ljiljan, aktivni sastojak linije Merveillance Expert, bogat je aktivnim molekulama (flavonoida, karotenoida i nezasićenih masnih kiselina) koje štite kožu od prijevremenog starenja, popunjavaju bore i vraćaju čvrstoću. Ujedno smanjuje koncentraciju smeđeg kožnog pigmenta koji koži daje sivkast i umoran izgled te joj vraća sjaj.

nuxe merveillance expert

Baršunasto meki proizvodi poboljšavaju izgled kože, djeluju protiv vidljivih bora i gubitka tonusa. Smanjuju glikaciju – proces koji uzrokuje gubitak čvrstoće i starenje kože, te potiču deglikaciju. Uz pomoć hijaluronske kiseline biljnog porijekla, popunjavaju vidljive bore i pružaju osamsatni učinak liftinga. Dan za danom vidljive bore postaju zaglađene, a koža čvršća.

Cijene Merveillance expert proizvoda:

Serum za lifting i učvršćivanje, 30 ml: 289 kn
Krema za lifting i učvršćivanje, 50 ml: 274 kn
Bogata krema za lifting i učvršćivanje, 50 ml: 274 kn
Noćna krema za lifting i učvršćivanje, 50 ml: 274 kn
Lifting krema za područje oko očiju, 50 ml: 197 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.