Maskara je jedan od onih make-up proizvoda koje žene posebno vole. Vjerujemo da se slažete da svako oko postaje izražajnije uz dodir crne maskare na trepavicama. Avon predstavlja novu Big&False Lash Volume maskaru koja postiže efekt umjetnih trepavica

avon big and false volume maskara

Deset čitateljica koje na poklon dobivaju novu Avonovu hit maskaru - Big&False Lash Volume - su:

RENATA HORVAT, DARDA

SUZANA čIčAK, SLAVONSKI BROD

KRISTINA PRESEčKI, ZAGREB

ŽELJKA LENAC, RIJEKA

ĐURđICA MASLAK, KARLOVAC

KORINA ZDELICAN, PULA

IVANA JURKOVIć, SLAVONSKI BROD

KATARINA HRANJ, OGULINEC

STEPHANIE-RUTH HAMP, POžEGA

TAMARA BRINJAK, PAKRAC

Sad imate priliku isprobati prvu maskaru u Avonu koja pruža efekt umjetnih trepavica. Bademasti oblik četkice je najpoželjniji oblik jer ravnomjerno obavija trepavice i u kutovima očiju i donje trepavice. Patentirana formula tisuće vlakana različitih veličina i oblika savršeno se nadopunjuje s tvojim trepavicama pružajući im izvanredan volumen i teksturu. Da, više se ne trebate zamarati stavljanjem umjetnih trepavica: prihvatite Avon izazov i isprobajte novu maskaru.

S novom Big&False Lash Volume maskarom ulazimo u novu dimenziju Avonove priče: priču o snažnoj, samostalnoj i ponosnoj ženi. Jer u Avonu žele da svaki vaš pogled bude i snažan, siguran, da odiše osmijehom i srećom te da pokazuje unutrašnju ljepotu i snagu. Neka vaš pogled bude više od ljepote.

avon big and false volume maskara

Prihvati i ti Avon izazov: upoznaj novu maskarum, pofotkaj se i pokaži sigurnu i nasmijanu sebe uz hashtag #viseodljepote - na Avonovom Instagram profilu @avonhrvatska ili facebook/Avon!

Pošalji fotku, prihvati izazov!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.