Stiže nova limitirana edicija najpoznatijeg višenamjenskog suhog ulja na svijetu – Nuxe Huile Prodigieuse. U suradnji s mladim kreativcima iz visoke francuske škole za umjetnost i dizajn Penninghen u srcu Pariza, ove godine uživat ćemo u 3 varijante ljetnih pakiranja s motivom bazena i kupačica u trodimenzionalnom prikazu

nuxe suho ulje

Tri čitateljice koje na dar dobivaju po jedno Nuxe Prodigieuse suho ulje sa 7 dragocjenih biljnih ulja, koje njeguje, uljepšava i ispravlja nepravilnosti na koži i kosi, su:

ANICA HRšAK, ZAGREB

MARINA MRšIć, ZADAR

NIKOLINA FUDURIć, DUGA RESA

Nuxe je pozvao studente prestižne francuske škole za umjetnost i dizajn Penninghen u srcu Pariza da pokažu kreativnost i dizajniraju pakiranja ovogodišnjih limitiranih izdanja kultnog simbola ljeta, Huile Prodigieuse® Čudesnog suhog ulja. Brief za novi dizajn je bio: stvaranje novog jedinstvenog izgleda bočica Huile Prodigieuse®, izražavajući svoju modernu viziju prestižnog ljeta. Mlada generacija prikazala je svoje kreativne vještine, kreirajući dizajn za 3 bočice limitiranih izdanja klasičnog Nuxe suhog ulja s elementom bazena koji predstavljaju atmosferu bezbrižnosti, opuštenosti i ljetne razbibrige.

nuxe suho ulje

Tirkizna boja dominira novim dizajnom kultnih bočica ostavlja naglašeni dojam u strukturiranom mrežnom uzorku s laganim valovitim efektom. Tri kupačice nalaze se u tom bezbrižnom okruženju, odražavajući omiljenu temu u svijetu umjetnosti i proslavi ženske ljepote. Plava, žuta i crvena: simbol ''Made in France'' ljepote otkriva dragocjeni triptih u 3 boje pakiranja, sa sinkroniziranim prikazom ljetnih zavodnica u kupaćim kostimima.

Čarolija 7 dragocjenih biljnih ulja i vitamina E, suha tekstura koja se brzo upija bez masnog osjećaja na koži, te kultni miris obožavan među milijunima žena diljem svijeta – opis je NUXE bestsellera i najpoznatijeg suhog ulja na svijetu, Huile Prodigieuse®. Idealan za svakodnevnu njegu kože tijela, za lice – pogotovo kod suhe i vrlo suhe kože, te za njegu kose kao hranjiva maska kod suhe i neukrotive kose ili za njegu i zaštitu vrhova kose. Budi sva osjetila božanstvenim mirisnim dodirom senzualnosti koji čine gornje citrusne note cvjetova naranče i bergamota, cvjetne note ruže, gardenije i magnolije te tople note vanilije i kokosovog mlijeka.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.