Kreirana 2011. godine, Lancômeova linija proizvoda za njegu kože Visionnaire i dalje nudi inovativna i revolucionarna rješenja za žene s užurbanim stilom života, pružajući im aktivnu ulogu u njezi i isticanju vlastite ljepote

lancome visionnaire night peel

Lancôme 2017. godine predstavlja novi proizvod za njegu kože, s jasnim ciljem poništavanja učinka starenja: jedinstveni 2-u-1 Visionnaire Crescendo™ Progressive Night Peel, koji se ne ispire već se ostavlja na koži poput proizvoda za njegu. Nadahnut dermatološkim rješenjima, Visionnaire Crescendo je tekući peeling s dvije progresivno snažne faze koje se primjenjuju jedna za drugom u punom ciklusu od 28 noći. Rezultat je učinkovita promjena na koži: ujednačen ten, vraćena blistavost, sužene pore, manje izražene bore i sitne linije; drugim riječima – djelotvorna korekcija prvih znakova promjena. Žene neće moći odoljeti ovom revolucionarnom dodatku rutini za ljepotu kože.

1. faza traje 14 noći, poput faze izdržljivosti u treningu. Intenzitet peelinga u ovoj je fazi najniži kako bi se koža mogla dobro pripremiti. Cilj peelinga je uklanjanje površinskih slojeva mrtvih stanica i poticanje obnove stanica pomoću 5% AHA – prirodne voćne kiseline te ekstrakta mekinja kvinoje s novootkrivenim eksfolijacijskim svojstvima. Nakon 14 noći, površina kože je zaglađena, a ten ujednačeniji i blistav.
2. je faza akceleracijska i traje sljedećih 14 noći. Koriste se 10% salicilna i glikolna kiselina – dva vodeća dermatološka aktivna sastojka koji se koriste kod medicinskih peelinga te dubinski obnavljaju i poboljšavaju kvalitetu kože. Kombinacija ovih dviju kiselina u formuli Visionnaire Crescendo zaglađuje površinu kože, smanjuje veličinu pora, ujednačava ten, potiče na obnovu stanica te ublažava bore i sitne linije.

Upute za primjenu:

Uvečer: Pažljivo uklonite makeup, ispustite tri do četiri doze proizvoda Visionnaire Crescendo™ te ga vršcima prstiju nanesite na lice u jednakom sloju, izbjegavajući pritom područje oko očiju i usana. Za veći osjećaj ugode i bolju hidrataciju naknadno nanesite i svoj uobičajeni proizvod za noćnu njegu kože.
Ujutro: Nakon čišćenja kože ključno je nanijeti kremu sa zaštitnim faktorom koji nikako nije manji od 15. U tu je svrhu Lancôme kreirao Visionnaire Advanced Multi-Correcting Cream SPF 201, čija formula s derivatom jasmonata korigira nepravilnosti kožu i čini je punijom, istovremeno je štiteći od UV zraka.

Cijena: 628 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.