Nivea je povezala prirodnost i njegu kože te razvila Naturally Good losione za tijelo koji sadrže 98% sastojaka prirodnog porijekla. Uživajte u njezi koja kožu čini glatkom i hidratiziranom do 48 sati uz tri ugodne varijante za svaki tip kože: Nivea Naturally Good aloe vera, zob i avokado losion za tijelo

nivea naturaly good losioni za tijelo

Kao ljudska bića često nismo svjesni da naš život i svakodnevni potezi utječu na nas same i na okoliš. No, svi smo jednako odgovorni i trebamo se osvijestiti i shvatiti da postoji bezbroj opcija za održivi životni stil koji će nam u svakom pogledu donijeti "bolje sutra". Osim kraljevskog tretmana kože, Nivea Naturally Good losioni za tijelo losioni sadrže 98% sastojaka prirodnog porijekla i poštuju načela održivosti okoliša te donose revolucionarno pakiranje s čak 50% manje plastike. Zahvaljujući tome bočica je lakša, mekša i potpuno savitljiva što znači cijeli sadržaj pakiranja možete istisnuti sve do zadnje kapi!

nivea naturaly good losioni za tijelo

Za normalnu i suhu kožu pobrinut će se formula Nivea Naturally Good aloe vera losiona za tijelo koji će vas omamiti mirisom zelenila i cvjetnim notama. S 98% sastojaka prirodnog porijekla, sadrži 100 % prirodnu aloe veru, kraljicu ljekovitih biljaka, a potpuno veganska, biorazgradiva formula pruža koži 48 sati hidratacije.

nivea naturaly good losioni za tijelo

Suhu i vrlo suhu kožu dubinski će nahraniti Nivea Naturally Good zob losion za tijelo. Zahvaljujući njegujućoj formuli te 100 % prirodnom sastojku zobi, poznatoj po umirujućim svojstvima spriječit će njeno isušivanje i pružiti joj dubinsku hidrataciju. S 98% sastojaka prirodnog porijekla, formula s prirodnom zobi idealna je za suhu i vrlo suhu kožu. Potpuno veganska, biorazgradiva formula za 48-satnu hidrataciju.

nivea naturaly good losioni za tijelo

Uživajte u njezi kože nadahnutoj prirodom uz Nivea Naturally Good avokado losion za tijelo. Mješavina kremastih nota i 100 % prirodnog sastojka avokada pružit će suhoj koži sve što joj je potrebno. Biorazgradiva formula s njegujućim sastojkom avokada pruža vašoj koži hidrataciju 48 sati. Sadrži 98 % sastojaka prirodnog porijekla.

Cijene:
Nivea Naturally Good aloe vera losion za tijelo, 39,90 kuna
Nivea Naturally Good zob losion za tijelo, 39,90 kuna
Nivea Naturally Good avokado losion za tijelo, 39,90 kuna

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.