Osnova svakog dobrog make upa je - dobar ten. Zato se spremite da zablistate punim sjajem s prvim zracima sunca! Maybelline New York predstavlja idealnu kombinaciju za savršen izgled tena - Fit Me Matte & Poreless tekući puder i Master Camo paletu korektora za nijansiranje i postizanje savršeno svježeg izgleda lica

maybelline fit me matte and poreless

Fit me Matte And Poreless linija tekućih pudera vraća se na velika vrata, u 6 nijansi koje prate svakodnevni ritam. Ovaj tekući puder je kreiran tako da odgovara širokom spektru tipova kože od normalne do masne, smanjuje pore, matira i kontrolira sjaj te se potpuno stapa s teksturom kože.

maybelline camo

maybelline camo

Master Camo paleta korektora novitet je koji će vam na diskretan način pomoći da u tri laka poteza neutralizirate tamna mjesta na licu i prikrijete crvenilo, osjenčate lice i prikrijete sitne nepravilnosti, kao i da istaknete one crte lica koje predstavljaju adute. Visoke jagodice, divna linija brade, savršeno istaknuti čeoni luk - u vašoj torbici za maku up, u jednoj paleti!

maybelline nudes

Stigle su i nove Nude nijanse omiljenih Color sensational ruževa za potpuni look te paleta sjenila za oči 24 karat Nudes. Nova paleta sjenila sadrži 12 očaravajućih trendi nijansi, savršenih za brojne kombinacije koje odgovaraju svim tonovima kože. Uz jednostavne upute na poleđini palete omogućava osmišljavanje različitih lookova i brojnih vlastitih kombinacija.

Informativne cijene:

Fit me Matte And Poreless tekući puder iz Maybellinea New York: 54,90 kn
Master Camo paleta korektora iz Maybellinea New York: 84,90 kn
Paleta sjenila za oči 24 karat Nudes iz Maybellinea New York: 84,90 kn
Color sensational ruž za usne iz Maybellinea New York: 59,90 kn

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.