Prije no što se znakovi umora pretvore u znakove starenja, Lancôme nudi rješenje: novu kremu za područje oko očiju i vraćanje mladolikosti ADVANCED GÉNIFIQUE YEUX. Krema ADVANCED GÉNIFIQUE YEUX kombinira najnoviju optičku tehnologiju i spoj aktivnih sastojaka koji uklanjaju znakove umora na iznimno delikatnom području oko očiju

lancome advanced genifique yeux

Rezultat je sveobuhvatna učinkovitost na ženama svih dobi, tipova kože, sprječavajući ne samo kronološko starenje, već i znakove starenja koji su posljedica umora. Sitne linije su smanjene, a glatkoća, tekstura, učinak liftinga i čvrstoća poboljšani zahvaljujući formuli koja sadrži kombinaciju iznimno moćnih sastojaka koji aktiviraju mladolik i odmoran izgled te uklanjaju vidljive znakove umora.

Krema ADVANCED GÉNIFIQUE YEUX uljepšava konture očiju te je namijenjena upravo delikatnoj koži ovog područja. Pruža joj trajnu, 8-satnu hidrataciju te je štiti od vanjskih utjecaja urbanog zagađenja. Zadivljujuća učinkovitost kreme ADVANCED GÉNIFIQUE YEUX postignuta je zahvaljujući našoj nevjerojatno prozračnoj teksturi – raskošnoj gel-kremi koja se u trenu stapa s kožom, donoseći joj jedinstveni osjećaj prirodne punoće, svježine i mekoće. Konture očiju djeluju oživljeno i revitalizirano.

Cijena: 455, 5 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.