L'Oreal Paris True Match Roll'on prvi je roll'on puder na tržištu koji kombinira fleksibilan roll'on aplikator za lakše i preciznije nanošenje te izuzetno finu teksturu koja se savršeno stapa s bojom i teksturom kože

eva longoria, l'oreal true match roll'on puder

Još jedna beauty inovacija koja bi ženama trebala ubrzati i olakšati trenutke šminkanja stiže iz L'Oreala Paris - True Match Roll'on puder koji se na lice nanosi pomoću posebnog valjčića, tj. fleksibilnog aplikatora. Aplikator je kreiran posebno za lakše nanošenje teksture kako bi se dobio savršen i ujednačen ten. Njegov ergonomski oblik napravljen je za bolju prilagodljivost različitim konturama lica. Fleksibilnost omogućava ujednačeno nanošenje čak i na onim teže dostupnim predjelima lica, kao što su područje oko očiju, područje oko nosa... Mekana spužvica na roleru savršeno se prilagođava linijama lica i nudi ujednačeno nanošenje tankog sloja pudera.

l'oreal true match roll'on puder

Puder True Match Roll'on namijenjen je onima koji imaju poteškoće s nanošenjem tekućeg ili kompaktnog pudera te se žele riješiti nedostataka klasičnih pudera, kao što su vidljivi prijelaz te neravnomjernost nanosa.

U liniji L'Oréal Paris True Match Roll'on pronaći ćete 4 nijanse, od najsvjetlije do najtamnije.

Cijena - 105,90 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.