Kao osvježavajuća čaša vode za žednu kožu, FOREO-va nova futuristička beauty-tech kolekcija UFO 3 uređaja klinički dokazano povećava razinu hidratacije kože za 126% u samo tjedan dana korištenja

foreo ufo 3

S ljetom u punom jeku i povećanim brojem potrošača koji traže neinvazivne beauty tretmane i rješenje za dubinsku hidrataciju, FOREO s ponosom predstavlja novu FOREO UFO 3 kolekciju: beauty-tech uređaj koji omogućuje blagodati 5 anti-age tretmana u samo 2 minute, iz udobnosti vašega doma ili gdje god se nalazili. FOREO UFO 3 uređaji povećavaju razinu vlažnosti kože za 126% te klinički dokazano da smanjuju bore i sitne linije u samo tjedan dana korištenja.

foreo ufo 3

Kompaktni i snažni, FOREO UFO 3 uređaji kombiniraju 4 najnovije i visoko prilagodljive tehnologije: topla i opuštajuća termoterapija, tonizirajuća i kompresivna krioterapija, regenerativne T-Sonic pulsacije, te pomlađujuća, osvjetljavajuća i revitalizirajuća LED svjetlosna terapija.

foreo ufo 3

"UFO 3 uređajem činimo korak naprijed u beauty-tech industriji kombinirajući premium skincare rješenje i najnoviju tehnologiju kako bismo približili ‘potrošačima spa-like’ iskustvo. Ssvojim naprednim obilježjima i tretmanima, ova kolekcija će revolucionirati način na koji će se potrošači brinuti o svojem licu iz udobnosti svog doma”, komentira Igor Spina, Generalni direktor FOREO Južne Europe.

foreo ufo 3

Za razliku od tradicionalnih maski za lice, FOREO UFO 3 kolekcija pruža duboku, dugotrajnu hidrataciju zahvaljujući FOREO-voj patentiranoj tehnologiji hiperinfuzije koja pomaže usmjeriti aktivne sastojke duboko u kožu gdje su najefektivniji. Ovaj uređaj zato postaje neophodan za postizanje svjetlijeg tena svakog dana u godini.

foreo ufo 3

FOREO UFO 3 termoterapija, krioterapija i tehnologija T-Sonic pulsacija

Osim toga, FOREO UFO 3 linija može se pohvaliti LED svjetlosnom terapijom s 8 različitih valnih dužina kako bi se zadovoljile različite potrebe kože. Primjerice, ljubičasto svjetlo posvjetljuje, plavo uklanja nesavršenosti a žuto smiruje upale. U kombinaciji s termoterapijom, krioterapijom i tehnologijom T-Sonic pulsacija, ovi revolucionarni uređaji donose profesionalne rezultate u samo 2 minute korištenja. Za meku, glatku i sjajnu kožu, duboku hidrataciju i revitalizirajuću masažu gdje želite i kada god to želite.

foreo ufo 3

GLAVNE ZNAČAJKE I KORISTI:

POBOLJŠANI REZULTATI KAO NIKADA PRIJE

+ 126% dubinska hidratacija u samo 2 minute; redukcija pojave bora i sitnih linija u prvom tjednu korištenja; efektivnije i unaprjeđenije od jednostavnih maski za lice. Uređaji imaju čak 22 različite vrste tretmana koji mogu biti prilagođeni u aplikaciji te obavijesti za zakazivanje budućih tretmana.

KOMPAKTNI, PRILAGODLJIV I ‘TRAVEL FRIENDLY’ DIZAJN

Nova FOREO UFO 3 kolekcija ima idealno rješenje za svakog potrošača i svaku potrebu. Visoko prilagodljiv putem aplikacije, kompaktni i intuitivni švedski dizajn, punjiv putem USB punjača, 100% vodootporan i periv pod mlazom vode te ‘travel frielndly’ format za korištenje bilo kada i bilo gdje.

foreo ufo 3

OSVJEŽAVAJUĆA KRIOTERAPIJA
Učvršćuje i umiruje kožu, omogućavajući da se riješiš bora, sitnih linija, crvenila i oticanja.

ZAGRIJAVAJUĆA TERMOTERAPIJA

Pomaže aktivnim sastojcima UFO maski za lice da se upiju duboko u kožu gdje su najefektivniji za optimalnu hidrataciju.

LED SVJETLOSNA TERAPIJA PUNOG SPEKTRA

8 LED svijetla pružaju puni spektar valnih duljina da revitaliziraju kompleks i ciljaju različite potrebe kože. FOREO UFO 3 LED također sadrži NIR LED svjetlo.

foreo ufo 3

MASAŽA T-SONIC™ PULSACIJA

T-Sonic pulsacije nježno opuštaju točke napetosti mišića u licu i stimuliraju mikrocirkulaciju, ostavljajući kožu osvježenom i vidno zdravijom i sjajnijom.

Šećer na kraju, zahvaljujući novim in-app obavijestima, podsjećanje na svoje kućne SPA tretmane bit će tako jednostavno!

FOREO UFO 3 uređaji u nijansama fuchsia, pearl pink, mint, i crna dostupni su na foreo.com.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.