Beauty proizvod koji je sinonim za vrhunsku inovaciju - Lancôme Génifique - nastao je na podlozi genetske znanosti i ispunjava 50 kriterija važnih za pomlađivanje kože s vidljivim rezultatima nakon samo 7 dana korištenja za sve tipove kože i dobne skupine

genifique lancome

Učinke Génefiquea potvrdili su stručnjaci za ljepotu, ali i same žene - serum, koji je lansiran 2009. godine, do sada je osvojio preko 100 međunarodnih nagrada te ostvario višemilijunsku prodaju diljem svijeta, a njegova ekskluzivna, visoko učinkovita formula, zaštićena je do 2029. godine

Génifique je rezultat sinergije genomike, znanosti koja izučava strukturu gena i proteomike, interdisciplinarne znanosti koja proučava ekspresiju gena kroz proizvodnju proteina na površini kože, te identificira proteine koji su karakteristični za mladu kožu.

Lancômeovi laboratoriji su u svojim istraživačkim studijama otkrivali dan za danom nove rezultate i pozitivne učinke na koži koja je njegovana sa serumom Génifique aktivatorom mladosti.

Novo otkriće - jedan od aktivnih sastojaka Génifique seruma stimulira Kallikrein 7, protein koji djeluje na sjaj kože. Protein kallikrein, koji potiče proces prirodnog ljuštenja kože, esencijalan je za održavanje ravnoteže kože.  Kada je njegova aktivnost smanjena, proces prirodnog ljuštenja je promijenjen što rezultira gubitkom sjaja i zatezanjem kože.

Sjaj limitirane edicije

Kako bi proslavio dosadašnji uspjeh formule Génifique, Lancôme je predstavio novu luksuznu verziju zvjezdane bočice.  Luksuz i znanost objedinjeni su zajedno u izvrsno dizajniranoj high-tech bočici, obučenoj u platinasto ruho. Ova limitirana edicija seruma Génifique aktivatora mladosti dostupna je u samo 50,000 primjeraka diljem svijeta.

Cijena: 715 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.