White Tea slavi zadovoljstvo lijepo osmišljenog života. Otkrijte jednostavnu radost definiranja trenutka za sebe i prilagodite svijet vlastitom zadovoljstvu. Pustite duh, dodajte dašak vedrine i uživajte u ljepoti koja vas svakodnevno okružuje

elizabeth arden white tea eau de parfum

U ugodnoj atmosferi bijelog Velvet Caféa mnoga poznata lica iz svijeta novinarstva, blogginga i influenceri okupila su se na predstavljanju nove mirisne kreacije Elizabeth Arden, White Tea Eau de Parfum. Održana je kratka prezentacija o mirisu koji utjelovljuje osjećaj blagostanja i ugode uz note bijelog čaja, a nitko od okupljenih nije ostao ravnodušan na jedinstvene mirisne note. Osim mirisnog doživljaja, uzvanici su se mogli potpuno prepustiti i taktilnom doživljaju Elizabeth Arden White Tea kreme uz opuštajuću masažu ruku i pronaći trenutak za sebe.

elizabeth arden white tea eau de parfum

Od kreatora originalne toaletne vode White Tea, velike mirisne uspješnice, Elizabeth Arden predstavlja novi uzvišeni miris White Tea Eau de Parfum, koji nudi osebujan način da iskusite miris. Parfemska voda White Tea nudi novo poglavlje u stvaranju mirisa, predstavljajući jedinstvenu VivaScentz™ tehnologiju, senzornu inovaciju koja budi dublji osjećaj ugode.

elizabeth arden white tea eau de parfum

Razvijen kako bi poboljšao osjećaj blagostanja s pažljivim sastojcima iz održivih izvora, ovaj novi miris iskorištava olfaktivni teritorij cvijeća prožet oštrim, čistim aspektom koji vas vodi u trenutak u kojem samo možete uživati. Pronađite trenutak za sebe!

elizabeth arden white tea eau de parfum

U gornjim notama mirisa su talijanska mandarina, akord morskog povjetarca, muškatna kadulja, u srednjim akord bijelog čaja, mate absolue, ružina vodica i latice jasmina, dok bazu mirisa čuvaju absolue tonke iz etičkih izvora, trio smirenosti, mošus i jantarno drvo.

elizabeth arden white tea eau de parfum

Natalija Pavičić i Željka Žužić

Ulijevajući osjećaje radosti, mira, samopouzdanja i ugode, miris je i utočište i katalizator pozitivnosti. White Tea vas poziva da poboljšate svaki trenutak pomlađujući svoju energiju. Ovaj duševni pristup blagostanja također je oblik ljubavi prema sebi. Poziv za um i tijelo da se osjećaju slobodnije, povezanije i cjelovitije.

elizabeth arden white tea eau de parfum

Dostupnost: Douglas parfumerije, Martimex parfumerije, Muller, Fabuspot parfumerije.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.