Vichy predstavlja inovaciju u borbi protiv celulita: CELLU DESTOCK SERUM FLASH brzo je djelujući serum koji u 14 dana smanjuje vidljivost celulita. Serum trenutno zaglađuje kožu te djeluje na tvrdokorna područja, čvrstoću kože, vidljivost celulita  te ujednačenost i površinu kože. Idealan oblik tijela više nije san!

vichy celludestock serum

Celulit je uzrokovan promjenama i naslagama masnoća i toksina u masnom tkivu te najčešće pogađa žene. Područja koja su najviše zahvaćena su stražnjica, bedra, bokovi i trbuh. Nastanak celulita povezan je s načinom življenja poput stresa, nepravilne i neuravnotežene prehrane, manjka tjelesne aktivnosti kao i konzumacije alkohola i cigareta. Međutim važnu ulogu u nastanku celulita također igraju hormoni i genetika. Upravo su stoga žene u neprestanoj  potrazi za proizvodom protiv celulita koji učinkovito utječe na kvalitetu kože te trenutno pruža vidljive rezultate.

2014. godine Vichy predstavlja inovaciju u borbi protiv celulita: CELLU DESTOCK SERUM FLASH brzo je djelujući serum koji u 14 dana smanjuje vidljivost celulita. Serum trenutno zaglađuje kožu te djeluje na tvrdokorna područja, čvrstoću kože, vidljivost celulita  te ujednačenost i površinu kože. Idealan oblik tijela  više nije san!

Cijena: 232,47 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.