U senzualnoj atmosferi Bling bara, pod nježnim ljubičastim svjetlima na Avonovom partyju, predstavljen je miris koji mami svojom odvažnošću, rock'n'roll prizvukom i seksipilom - Outspoken by Fergie. Miris je upravo onakav kakva je slavna pjevačica - žestok i neustrašiv!

avon outspoken by fergie

Tvrtka Avon Hrvatska predstavila je svoj novi parfem - Outspoken by Fergie - razvijen u suradnji sa slavnom američkom pjevačicom, glumicom i dizajnericom Fergie. Promociji, održanoj u baru Bling, prisustvovale su mnoge osobe iz javnog života, a uzvanici su uz domaćicu i Avonovu ambasadoricu Barbaru Kolar te nastup plesne skupine Megablast, slasne male zalogaje i ljubičaste koktele, imali priliku saznati sve o mirisu.

Rock'n'roll i boudoir note

Outspoken je cvjetni miris s notama voća i neočekivanim, seksi završetkom, a utjelovljuje neovisnost, samouvjerenost i ženstvenost. Među gornjim notama parfema ističu se karambola, ledena kupina i divlji šafran, ženstvenim cvjetnim srcem dominiraju tuberoza, ponoćni jasmin i pasiflora, dok donje zavodljive note objedinjuju kožu, ebanovinu i vetiver.

barbara kolar predstavlja outspoken by fergie
„Fergie je idealna kao zaštitno lice mirisa upravo zbog svog odvažnog pristupa i magnetske privlačnosti", istaknula je Avonova ambasadorica Barbara Kolar. „Outspoken je namijenjen ženi koja nikada ne koristi uvod. Ona je neustrašiva, vjerna sebi i svojim uvjerenjima. Zna što želi i ne boji se zatražiti to. Miris je ponajprije odvažan, a sadržava i Rock-n-Roll Boudoir notu."

Tajna crne bočice

Outspoken se krije u glamuroznoj, prozirnoj crnoj bočici oslikanoj zamršenim linijama, dok je poklopac u obliku dijamanta inspiriran luksuznim dekorom haljine koju je Fergie nosila na svom vjenčanju.

Outspoken by Fergie će biti dostupan od druge polovice listopada putem Avonovog kataloga po cijeni od oko 200 kuna.

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.