Laboratoriji Vichy predstavljaju svoju inovaciju u borbi protiv starenja kože - serum Liftactiv CxP Total. Jedinstvena formula koja je u istraživanjima pokazala rezultate dugoročnog i trenutnog djelovanja osigurava koži jednim potezom biološko djelovanje, učinak liftinga i trenutni sjaj

vichy serum liftactiv cxpŽene nakon 40-e godine života suočavaju se s gubitkom čvrstoće i sjaja kože, smanjuje se razina kolagenih i elastinskih vlakana, kao i broj fibroblasta. Ujedno se usporava njihova aktivnost te se bore posljedično produbljuju. Istraživanja su pokazala da je djelotvornost lijekova danas veća nego ikada, jer je mjesto djelovanja precizno predviđeno.

Takozvano ciljano usmjeravanje u stanice i tkiva koja treba liječiti osigurava maksimalnu učinkovitost djelovanja. Princip terapeutskoga ciljanog djelovanja po uzoru na lijekove s ciljanim oslobađanjem predstavljao je glavno polazište u razvoju nove formule seruma Liftactiv CxP Total koja sjedinjuje Vitamin C s ciljanim djelovanjem uz iznimnu sinergiju s monosaharidom R (C+M).

Serum Liftacitv CxP Total prvi je serum za njegu iz Vichyja s ciljanim djelovanjem koji sjedinjuje:

- snažan antioksidans Vitamin C*+M - novu generaciju koja ciljano djeluje u stanici (*spoj vitamina C glukozida + vitamina C fosfora) te
- monosaharid R, molekulu šećera koja ima ulogu tzv. inteligentnog prenositelja vitamina C. Monosaharid R onaj je sastojak koji prepoznaje te se kao mikromagnet lijepi na receptore fibroblasta, tj. stanica koje proizvode kolagen i elastinska vlakna.

Rezultati kliničkih ispitivanja pokazali da je koža postala čvršća za 33%, da se poboljšao sijaj kože te da se broj bora smanjio za 18%. Već nakon prve minute od nanošenja koža postaje sjajnija, nakon mjesec dana bore postaju mekše, a nakon četiri mjeseca koža postaje čvršća. Učinkovitost djelovanja dokazana je u borbi protiv znakova starenja kože kako unutar kože tako i na njezinoj površini. Biološko djelovanje i učinak liftinga sa spektakularnim sjajem još nikada nisu bili tako savršeni.

Cijena: 224,47 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.